Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אז ככה , עוד לפני הפוסט בדקתי וחפרתי בתקופה האחרונה בפורום הזה ומול אנשים המון

הגיע זמני והתלות ברכב נהייתה מורכבת יותר , גרתי במרכז חסרון הרכב פתר לי המון בעיות

היום אני גר בצפון ואין מנוס מקניית רכב קטן מיני-סופר מיני (חסכוני) שיכול להתמודד עם נסיעה בעליות

הייתי רוצה להתייעץ לגבי מספר רכבים שעומדים על הפרק אל מול עלות הביטוח שלהם (אם מישהו יודע להגיד)

יש לי תקציב של בערך 30K עם גמישות , אין עדפיות אוטומוט/גיר ידני

לא מחפש עכשיו רכבים מהחברה , שנתון 2008-2014 נראה לי ראלי לחלוטין

פיגו 208

פורד פיאסטה

I10

I20

אם יש רכב מומלץ אחר אשמח לשמוע

השוק היום מפוצץ מכוניות יד2 איזה לדעתכם מרכבים הנל יכול לתת מענה הולם

תודה

פורסם

שלום,

אם אין מבחינתך העדפה לגיר כלשהו, יש העדפה גדולה לגיר ידני - מאפשר לעלות בשנתון, רכב יותר חסכוני ופחות יקר לתחזוקה.

בתקציב שלך תוכל למצוא יונדאי I20, סוזוקי סוויפט ידניות 2012-2013. אולי גם הונדה ג'אז .

ואלה הרכבים שאני ממליץ לסוג הנסיעות שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתור בעלים של 208 ידנית אני יכול להמליץ בחום.

חוץ מזה שתוכל בתקציבך לקנות רכב חדש יותר בשנתיים ממזרחיות (קוראניות ויפניות) ה208 זה רכב עדיף משמעותית על השאר ברוב הפרמטרים היא תהיה יותר נוחה יותר חסכונית שקטה וכו... לקוריאניות רק יתרון במרווח בספסל האחורי ובגודל תא מטען בקטנה.

בגדול עבור הנסיעות שלך ה208 מציעה היתרונות בולטים על השאר בדמות מנוע גמיש מאוד עם תקרת מומנט שמגיעה ב2800 סל"ד מה שגורם לרכב להרגיש נמרץ יותר ומאפשר נסיעה חסכונית יותר בטורים נמוכים גם בנסועה של עליות וירידות וכיול נוחות שמכוון לנסיעה בבין עירוני שזאת רוב הנסועה שלך.

פורסם

רכשנו לאחותי מאזדה 2 מודל 2009 עם 59 אלף קילומטר ב 29 אלף לפני שבועים. אם הכיוון לרכב אוטומט אני לא חושב שיש הרבה אופציות חוץ מהמזדה 2 וסוזוקי ספלאש. אבל אם אתה יכול ללכת על ידני אז יש מלא אופציות מעולות שכבר הציעו לך

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

מנסיון אישי יכול להמליץ לך על הונדה ג'אז ידנית.

צריכת דלק מעולה, הרבה מקום, אמין ובטיחותי.

חסרון במחיר שלך יכנסו רק ידניות - תנסה לשים יד על ידנית 1400 ולא 1200 זה שני מנועים שונים וזה מורגש.

חסרון נוסף שהיא תהיה משנתון יחסית ישן לשאר -(2009) לעומת 2011 בשאר המכוניות.

עוד אפשרות זו סקודה פאביה/סיאט איביזה 1.4 ידנית (המנוע האטמוספרי הפשוט)

אמין, מחיר קניה זול יחסית ובטיחותי.

I20/קאיה ריו ידניות - פחות חסכוניות מהעליונות למיטב ידיעתי. וגם פחות מרווחות מהם (למקרה שזה רלוונטי לך)

עוד זריקת רעיון - זה הדאצ'יה סנדרו - במחיר הזה אתה יכול למצוא משנתון 2016(!!!) שזה יחסית מתקדם - עד כמה היא מומלצת אני לא יודע אבל אם אתה מחפש הכי חדש בהכי פחות היא בהחלט בטופ

עריכה אחרונה על ידי abl155

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

• תוכן חדש...