Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי IROAD קווטרו 4S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאיזה צרכים אתה צריך את המכשיר הנ"ל? הוא עולה כ5,100 ש"ח.

לגילוי רדאר דבורה ולייזר יש לך את הUniden R1 שהוא יותר טוב, ויותר זול.

לגילוי מצלמות גאטסו יש לך וויז או ציטה.

היונידן + הציטה יעלו לך כ2,200 והם יותר טובים.

מי שאוהב את הכסף שלו לא צריך להיכנס אפילו לאתר של איירואד. יבואן גנב ללא הצדקה, עם אלטרנטיבות יותר זולות ויותר טובות בהרבה.

פורסם (נערך)

גלאי רדאר מצוין שהציל את עורי לא מעט בשנה האחרונה (או את הרשיון שלי יותר נכון), ועם הבונוס של מצלמת רכב כמובן (לא בא לי שני מכשירים נפרדים ובטח לא מצלמה פלוס שני גלאים).

מה שכן הוא יקר מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

מי שאוהב את הכסף שלו לא צריך להיכנס אפילו לאתר של איירואד. יבואן גנב ללא הצדקה, עם אלטרנטיבות יותר זולות ויותר טובות בהרבה.

אני אוהב את הכסף שלי ובכל זאת בחרתי להשקיע אותו בגחאי הזה אחרי הרבה מאוד סקר שוק. יש אלטרנטיבות זולות יותר בהחלט, אבל להגיד שהן טובות בהרבה? במה בדיוק?

פורסם (נערך)
גלאי רדאר מצוין שהציל את עורי לא מעט בשנה האחרונה (או את הרשיון שלי יותר נכון), ועם הבונוס של מצלמת רכב כמובן (לא בא לי שני מכשירים נפרדים).

מה שכן הוא יקר מאוד.

מסכים איתך שעדיף כמה שפחות מכשירים, אבל הקואטרו זה פשוט לשים את כל הביצים בסל אחד. אם משהו מתקלקל אז אין לך הגנה מכלום עד התיקון. לא אפקטיבי. עדיף R1 עם מצלמת דרך, ציטה או וויז, ולנסוע לשלום. המחיר מופרך ואני לא מבין איך יש לקוחות לדברים האלה בכלל. כאילו חיפוש בסיסי על גלאי רדאר ואתה רואה שיש לך את הR1 שהוא יותר טוב (arguably) מהקואטרו. אה, והוא זול יותר ב4,200 ש"ח.

עריכה: ראיתי את התגובה שלך. בוא אני יסביר לך.

מצלמת דרך: יש לך שלל אופציות, עם צילום באיכות גבוהה בהרבה משל הQUATTRO, עם חיבור WIFI, וכו'.

גלאי רדאר: R1 - לא צריך להוסיף

גלאי מצלמות: וויז למארבי לייזר\ציטה

הקואטרו הוא טוב כALL IN ONE, אבל הוא רחוק מלתת תמורה טובה למחיר. והמחיר הוא דרסטי. לא משנה מי אתה, 4700 ללא מעמ זה יקר.

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם

אני לא אוהב מוצרים aio. מה גם שהבדל של 3,000 ש"ח עבור מוצר שלא באמת נוח יותר - לא שווה את הכסף.

אם משהו קטן מתקלקל, הלכו 4 מכשירים ביחד.

בנוסף מצלמת דרך מתקלקלת מתישהו זה לא משנה מי היצרן, לכן אני סקפטי לגבי האמינות של המוצר.

היה שווה לשלם עליו 5,000 ש"ח אולי אם היה אחריות ל 10 שנים.

עומר :-)

פורסם (נערך)

על מה ההתלהבות מהגלאי?

מחיר מופקע, גילוי לייזר לא שווה יותר מידי באף גלאי, מי שיתעקש שכן מוזמן לבוא לבחון את הגלאי שלו מול אקדח ממלז ולהתאכזב.

רדאר? יכולות סבירות בהחלט, niden r1 בהחלט יותר חזק בתחום(ועולה קצת יותר מחמישית ממחיר הקוואטרו)

נשארנו עם גילוי גאטסו ומצלמת דרך, דברים שאפשר ךהשיג בהרבה פחות כסף ובאותו רמה.

אז איפה היתרון הגדול של המכשיר?

robertf , אשמח אם תפרט באיזה סיטואציות הגלאי הציל אותך

עריכה אחרונה על ידי Krd
פורסם

הציל או לא, זה לא מצדיק לשלם 5,200+ ש"ח (רשום באתר 4700 ללא מע"מ) על מכשיר אחד שיכול להתקלקל\להגנב שיש אחרים ממנו שהם יותר טובים ומעודכנים בצורה שוטפת. אם כל רכיב בקוואטרו היה state of the art עם אחריות לזמן ארוך אז זה היה שווה.

פורסם

יש לי. מרוצה. יש לא מעט התראות שווא אבל אני מוכן לסבול אותם.

לגבי המחיר, בהחלט יקר, אבל חוסך ריבוי כבלים על הדשבורד. הייתי מוכן להשקיע.

עד כה, לא היה גילוי מהותי שגרם לי להרגיש "ואללה המכשיר הציל לי את התחת".

פורסם

אני לא מאמין שאנשים מבזבזים את הכסף שלהם על זה.. עם סידור כבלים פשוט אפשר להחביא את כל הכבלים שיש למוצרים נפרדים. (שהם יותר טובים ויותר זולים). מעבירים את הכבלים בין הדפנות ומחברים לקופסאת הפיוזים וזהו. כאילו זה מכשיר שעולה פאקינג 5,500 ש"ח (4700 לא כולל מע"מ, לפי האתר) - כלומר מי ששופך כסף כזה על מוצר יחיד פחות או יותר מחוייב לעשות סקר שוק בסיסי כדי לדעת שיש מוצרים הרבה יותר זולים וטובים. בנוסף, יש את נושא ההתראות שווא שזה קוטל את שימושיות המוצר.. ביונידן R1 כמעט ולא תקבל התראות שווא.

פורסם
אני לא מאמין שאנשים מבזבזים את הכסף שלהם על זה.. עם סידור כבלים פשוט אפשר להחביא את כל הכבלים שיש למוצרים נפרדים. (שהם יותר טובים ויותר זולים). מעבירים את הכבלים בין הדפנות ומחברים לקופסאת הפיוזים וזהו. כאילו זה מכשיר שעולה פאקינג 5,500 ש"ח (4700 לא כולל מע"מ, לפי האתר) - כלומר מי ששופך כסף כזה על מוצר יחיד פחות או יותר מחוייב לעשות סקר שוק בסיסי כדי לדעת שיש מוצרים הרבה יותר זולים וטובים. בנוסף, יש את נושא ההתראות שווא שזה קוטל את שימושיות המוצר.. ביונידן R1 כמעט ולא תקבל התראות שווא.

"כמעט".

עדיין קיימות התראות שווא.

אבל מסכים איתך בגדול.

עומר :-)

פורסם

אאל"ט, ביונידן עם מצב לייזר מכובה (שגם ככה הוא לא כ"כ שימושי) אתה כמעט לעולם לא תקבל התראות שווא.

היה לך התראות שווא בכמות שאתה אומר אבל?

פורסם

אישית לא מעניין אותי הכבלים שאותם אפשר להחביא. לא מעוניין בעוד ועוד מכשירים על הדשבורד או החלון, אלא מכשיר אחד קטן שיעשה את הכל.

המכשיר מאוד יקר אני מודה, אם כי אני אישית שילמתי הרבה פחות מהמחיר שאתם מדברים עליו. התראות שווא? ממש אבל ממש בודדות.

וכן, עשיתי סקר שוק לפני שקניתי, כולל קריאת לא מעט ביקורות.

• תוכן חדש...