Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה עכשיו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם היוצא והמשובח נמצא כרגע בתקציב שלי (170K). האם כדאי לרכוש אותו למרות שיוצא דגם חדש ( שמעל התקציב שלי, בערך 200K ) ?

תודה.

פורסם

אם אין לך כסף לחדש, אז כן.

אם יש לך כסף לחדש, אז לא.

:idea:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האוטו עדיין לא יצא למכירה בחו"ל, שלא לדבר על יבוא ואתם כבר מנחשים

שמחירו יהיה מעל 200K ?!

אפשר לבקש מכם למלא איתי לוטו? :roll:

אישית, הייתי קונה את העכשווית.

לאחר מכן מחליף לדגם החדש במידה והמחיר יהיה נכון.

MCS 2008

פורסם

לא רוצה להפריע לדיון המיאטות אבל.......למה לא MR2?

אם ממש תתאמץ,תוכל למצוא אחת,ולדעתי היא מהנה יותר מהמיאטה.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

האם נהגת על שתיהן? לפי מבחנים היא לא מהנה יותר, מה שכן - היא יקרה יותר, פחות פרקטית (עד כמה שאפשר להתייחס לרכב כזה מבחינה פרקטית) ומגיעה לפחות במודלים החדשים רק עם גיר ה-SMT הגרוע למדי (שוב, לפי מבחנים)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני הייתי מחכה עד ספטמבר.

זה אומנם הרבה זמן לחכות, אבל אם יש לך רכב כרגע אז תסתדר עד אז.

כאשר תגיע המיאטה החדשה תדע בדיוק כמה היא תעלה, ואז תוכל לבצע החלטה מלומדת.

כמו כן, במידה ותחליט לרכוש דווקא את הישנה, יש סיכוי גבוה שמחיר הישנות ירד באופן דרסטי, כנהוג עם החלפת דגם.

אני מקווה שהיא תעלה כ- 180K (לגירסת 2 ליטר 6 הילוכים) ולא 200K .

פורסם

כאשר תגיע המיאטה החדשה תדע בדיוק כמה היא תעלה, ואז תוכל לבצע החלטה מלומדת.

.

ההתלבטות האמיתית בין דגם יוצא לבין דגם חדש, במיוחד ברכב כמו המיאטה, היא האם הדגם המחליף יהיה שדרוג של היוצא, או נפילה (מבחינת נהיגה נטו, ולא מבחינת שמירת ערך).

אם המיאטה החדשה תהיה במחיר דומה ליוצאת, אבל נחותה ממנה, האם גם תעדיף אותה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ההתלבטות האמיתית בין דגם יוצא לבין דגם חדש, במיוחד ברכב כמו המיאטה, היא האם הדגם המחליף יהיה שדרוג של היוצא, או נפילה (מבחינת נהיגה נטו, ולא מבחינת שמירת ערך).

אם המיאטה החדשה תהיה במחיר דומה ליוצאת, אבל נחותה ממנה, האם גם תעדיף אותה ?

אומנם לא יצא לי לנהוג על אחת אבל כתבי הרכב שבדקו אותה אומרים שהמיאטה החדשה אינה נופלת מן הישנה. הבודדים שכן נסעו בה אומרים שאין פגיעה אפילו בתחומים כמו הנאה מנהיגה והיגוי (שנמצאים במגמת הרס עם המכוניות המודרניות), ואילו בתחומים אחרים היא מתעלה עליה בהרבה (ביצועים, עיצוב, בטיחות).

מבחינתי הדגם היוצא אינו אופציה.

כולי תקווה שבדגם החדש תהיה אפשרות לכוון את ההגה לגובה ולמרחק כמו במזדה 3 .

להלן קישור לכתבה בלתי ממצה בעברית:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3053689,00.html

פורסם
האם נהגת על שתיהן? לפי מבחנים היא לא מהנה יותר, מה שכן - היא יקרה יותר, פחות פרקטית (עד כמה שאפשר להתייחס לרכב כזה מבחינה פרקטית) ומגיעה לפחות במודלים החדשים רק עם גיר ה-SMT הגרוע למדי (שוב, לפי מבחנים)

רוני

הייתה לי התנסות מאוד קצרה על הMR2 וכמה התנסויות הרבה יותר רציניות על המיאטה.

מההתנסות הקצרה היה נדמה לי שהMR2 מרגישה יותר קלילה,חדה ונענית לנהג.

ואני לא כ"כ יודע מה זה הגיר SMT,כי אני נהגתי על אחת ידנית.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אז לעניין הMR2, הMR2 היא מכונית נפלאה- מכונית לנהיגה מהנה- וזהו!, זאת אומרת שאין בה יותר מידי פאר, או קומפקטיות (בלשון המעטה)- אלא מנוע מרכזי (אין תא מטען חוץ מקופסת נעליים מקדימה) שנותן חלוקת משקל אופטימלית והנעה אחורית להנאה מירבית...בארץ הרכב לא היה הצלחה בשל מחירו הגבוהה אבל אם המחיר היה (בדומה לשאר ארצות העולם) דומה למיאטה אז הינו זוכים לראות אותו הרבה.

המיאטה הנוכחית נמצאת על הכביש מתחילת שנות ה 90, כמעט ללא שינויים- ועד היום היא מוצלחת, מהנה ולא פחות טובה מכל שאר הרודסטרים שיש. בניגוד לMR- המיאטה קצת יותר קומפקטית אך הרבה יותר איטית (גם ב 0-100 וגם במהירות מירבית) אבל זה לא העיקר ברכב הזה, אלא הנהגה המהנה שבו.

אם לבך חפץ במיאטה אז אני חושב שכדאי לך לקנות את הנוכחית מהחברה (הדור הבא יעלה מעט יותר מהנוכחי)-ובכל זאת תבדוק את הMR2.

נ.ב.- בכל מקרה לא תפסיד, המיאטה היא קלאסיקה מודרנית ורכב מעולה ומהנה.

1.8T 8)

• תוכן חדש...