Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חשמל (?) ב-ZZR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נסעתי האופנוע ולאט לאט האורות נחלשו לי ושעצרתי בצד נכבה לי האופנוע, ניסיתי להניע הוא לא הגיב חוץ מהאורות של הניוטרל, יום לפני המצבר עשה לי קצת בעיות אז חשבתי שזה מצבר.

הנעתי את האופנוע עם קבלים ואיך שאני מנתק את הקבלים האופנוע שוב נכבה.

היום הבאתי מצבר חדש ושאני מנסה להניע הפיוז שליד המצבר (30A) נשרף

מה יכולה להיות לדעתכם הבעייה

תודה לכולם.

פורסם

חסר מידע - מה הפיוז שנשרף לאיזה מע' הוא שייך. בכל מקרה אתה צריך לבדוק את הדברים הבאים:

א. שקיימת טעינה - כלומר שהאלטרנטור טוען את המצבר (כמובן בזמן שהאופנוע מונע).

ב. שאין קצר - כלומר כאשר האופנוע מכובה ומע' האזעקה מנוטרלת אין משיכת זרם מהמצבר.

ג. שהמצבר תקין - למרות שלפי מה שסיפרת כנראה הוא לא תקין אבל יכול מאד להיות שהנזק למצבר נגרם מקצר או חוסר טעינה. שים לב אם רק תחליף מצבר ואכן א' או ב' קיימים אז המצבר שחדש שלך יגיע תוך ימים למצב הישן ואתה תקנה עוד מצבר חדש.

Machines need love too - Terminator I

פורסם

הייתי אומר מיישר זרם. (תכין כסף..)

אל תחליף פעם נוספת את המצבר , סביר להניח שגם הוא ילך לעולם שכולו טוב.

קפוץ למוסכניק האהוב עליך.

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם
שלום לכולם,

נסעתי האופנוע ולאט לאט האורות נחלשו לי ושעצרתי בצד נכבה לי האופנוע, ניסיתי להניע הוא לא הגיב חוץ מהאורות של הניוטרל, יום לפני המצבר עשה לי קצת בעיות אז חשבתי שזה מצבר.

מחשבה נוספת - כנאה וחיווי אין טעינה לא הופיעה אצלך (אחרת היית מציין זאת). היתה לי בעיה דומה ב-ZX וזה הסתבר כפלג פגום בחיבור בין האלטרנטור למצבר - באופן פילאי נורית החיווי לא עוברת משם. לא בטוח שזה אותה קופיגורציה ב- ZZR . העצה של 3R טובה גש למוסך - הנזק שעלול להגרם עולה על התועלת.

Machines need love too - Terminator I

• תוכן חדש...