Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, השתחררתי לא מזמן והתחלתי לחפש רכב שיתאים לי, אני לא הכי מבין בתחום אז חשבתי אולי יוכלו לעזור לי פה.

אני מחפש רכב קטן, חסכוני, אמין, לרוב הנסיעות בתוך העיר לעבודה,בילויים..

רק אני הולך לנהוג בו אז לא משנה אם גם יהיו בו שני מושבים ואם צריך אין לי בעיה גם לרכב ידני אם זה מוזיל משמעותית במחיר או בצריכת הדלק.

חשוב לי שהרכב ייראה טוב וצעיר -"ספורטיבי" כמו שאומרים, ממש חם על האיביזה אבל ממה שהספקתי לראות הוא די יקר אלא אם כן זה רכב שעבר את ה-200,000 ק"מ..

תודה:)

פורסם

כלכלית הדבר הכי טוב יהיה לקנות רכב מיני כמו הפיקנטו קטן חסכוני ומתאים בצורה טובה מאוד לנסיעות של אדם אחד או שניים בתוך העיר.

אם אתה רוצה לשלם קצת יותר עבור רכב גדול ונוח יותר קיימות כמה אופציות טובות כמו השברולט סוניק 1.4 אוטומט או פיג'ו 208 ידנית בשתי רכבים טובים מציע לך לקרוא קצת סקירות עליהן ולעשות סיבוב כדי להבין איזה רכב מתאים לך יותר.

פורסם
אוקיי תודה, איך המיצובישי ספייס סטאר נחשב? הבנתי שגם הוא בסדר

מיצובישי ספייס סטאר זה רכב מעולה. רק שאני חיפשתי דגם כזה בתקציב של 35 אלף ולא מצאתי שום דבר טוב (רכב שמור וללא תאונות משמעותיות) אם תצליח למצוא אקזמפלר טוב בתקציב שלך זאת תהיה בחירה מעולה.

פורסם

בוא, מיצובישי ספייס סטאר רחוק מאוד מלהיות מעולה.

הוא קטן, חסכוני ואמין. אבל הוא רועש, מתנדנד, לא נוח ולטעמי גם מכוער ברמות. תריץ חיפוש קצר, תראה מה חושבים עליו.

רכב נוסף למי שמתחבר לסגנון של הספייס סטאר יהיה ניסאן מיקרה.

208 ידנית לטעמי תהיה יותר מוצלחת. אם אתה לא מוצא בתקציב (תתמקח, השוק חלש מאוד), גם פיאסטה ידנית לא רעה, אבל קצת חלשה יותר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
בוא, מיצובישי ספייס סטאר רחוק מאוד מלהיות מעולה.

הוא קטן, חסכוני ואמין. אבל הוא רועש, מתנדנד, לא נוח ולטעמי גם מכוער ברמות. תריץ חיפוש קצר, תראה מה חושבים עליו.

רכב נוסף למי שמתחבר לסגנון של הספייס סטאר יהיה ניסאן מיקרה.

208 ידנית לטעמי תהיה יותר מוצלחת. אם אתה לא מוצא בתקציב (תתמקח, השוק חלש מאוד), גם פיאסטה ידנית לא רעה, אבל קצת חלשה יותר.

בידוד הרעשים שלו והנוחות שלו אכן תהיה פחות טובה מ208 או רכב סופר מיני מקביל אחר. אבל מצד שני זה רכב שכבר הוכיח את עצמו בתור אמין מאוד הוא מרווח ונוח יותר ממיני מקבילות בתקציב וזה שהוא אוטומטי זה היתרון דיי גדול בתוך העיר.

אגב אל תשכח של 208 יש מנוע שלושה צילינדרים דיי רועש ואם אתה מעלה טיפה בסל"ד בהילוכים הראשונים ההבדל ממנוע 4 צילינדרים רגיל מורגש ובגלל זה אני לא בטוח שהפיגו תהיה משמעותית שקטה יותר.

ואם הבחור הציע את המיצובישי כנראה שיש משהו בעיצוב שלו שקרץ לו.

• תוכן חדש...