Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני ובת זוגי מתכננים לרכוש רכב משפחתי (שיתאים לשנינו, לכלבה גדולה ולילד בעתיד) ושיהיה מרווח, בטוח, עם בגאז' גדול, אוטומטי, וכמובן שיראה כמה שפחות מוסך ובתקווה שיוכל להחזיק לנו כ-5 שנים פלוס (הרבה דברים, אני יודע).

התקציב שלנו הוא כ-80,000.

אנחנו עושים בשנה כ-10,000 קילומטר (פלוס מינוס).

המליצו לנו על הi25 (שפסלנו) ועל קיה פורטה 2015 עם 56,000 ק"מ (שאנחנו שוקלים מאוד לקחת).

אנחנו מחפשים רכב משנת 2015 והלאה.

רציתי לשאול האם יש לאנשים פה המלצות על רכבים שכדאי לנו לשקול והאם יש לכם מידע (בעד או נגד) הקיה פורטה.

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

ב80 אלף שקל, הייתי מסתכל על יד ראשונה 0 ק"מ, תוכל למצוא רכבים חדשים, שאתה תהיה יד שניה שלהם בסכום הזה, אבל בטח לא ברכב בן שלוש.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

קיה פורטה- בעד מרווחת ואמינה.

נגד- לא חסכונית , אבזור בינוני .

אפשר לשקול גם יונדאי I30 סטיישן , יונדאי I35 או אלנטרה אם נכנסת בתקציב, טויוטה קורולה.

ב80 אלף תקבל בעיקר מכוניות מיני באפס ק"מ.

באוויס יש שברולט סוניק סדאן ב72 אלף , אך היא סובלת מאותם מגרעות פחות או יותר כמו הI25.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אם אתה לא חושש מצרפתיות, פיג'ו 308 סטיישן יכולה לענות לכם לא רע לדרישות. בתקציב הזה תוכל למצוא רכבים די חדשים (16, אולי 17), או לחסוך הרבה כסף ולקנות אחת מ-2015.

ירידת הערך שלה גבוהה, אבל למי שמתכוון להחזיק ברכב הרבה זמן זה פחות מהותי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

קיה פורטה זאת אחלה מכוניות באחלה תקציב, 1.6 130 כ''ס תיבה 6 הילוכים אוטומטית פלנטרית, נוחה אמינה. (2014 עולות סביבות ה47).

יונדאי I35 שנת 2012 עולה במחיר הזה (עד היום לא מובן לי למה) וזה אותו הרכב.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

מה הכוונה באבזור בינוני? במה זה בא לידי ביטוי? ופיג'ו היא גם אופציה מעניינת, תודה על הרעיון!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אבזור הפורטה דגם הבסיס (lt): פנסי ערפל, נעילה אוטומטית בנסיעה, כניסת usb, קרוז קונטרול, מזגן במושב האחורי (חשוב ביותר), שליטה מההגה למערכות הרכב וכיוצ"ב.

פורסם

לצערי הייתה לי פורטה מוצמדת , רכב בינוני ומטה.

הרכב לא נוח וזה בלשון עדינה, רועש עם שילוב גור\ מנוע בינוני ומטה, אבל ברעש הוא בהחלט הצטיין.

צריכת דלק בינונית ומטה, בקיצור רכב למי שמסתפק במועט.

• רעיון גרוע 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מנסיון של שנה בפורטה 2013:

רכב נוח למדי, לעולם לא יתרסק משיבושי כביש. מהמרווחים בקטגוריה (תא מטען כ-480 ליטר), שפע תאי אחסון, גיר מעולה, אנדסת אנוש מצוינת ואבזור סביר. תצרוכת דלק בנסיעה משולבת: 7.2 ליטר ל-100 קילומטר, כלומר כ-1/14, תצרוכת דלק טובה למדי.

עניין של דעה אך בעיני הרכב מרשים למראה, במיוחד מבחוץ. אמינות הרכב מושלמת. מחירה בשוק סביר בהחלט, בעיני זה קלף מנצח.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...