Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל אצלך בין ביטוח מקיף לצד ג?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
מה ההבדל אצלך בין ביטוח מקיף לצד ג?

Sent from my iPad using Tapatalk

עשיתי את הביטוחים בשתי סוכניות שונות את החובה עשיתי ישירות אצל שלמה חברה לביטוח לכול נהג מעל גיל 24 בגלל שההבדל במחיר בין נהג יחיד נקוב בשם לכול נהג הוא סה"כ 5 שקל.

את הצד ג עשיתי אצל יהושוע ועדת בגלל שהם הציעו לי ביטוח צד ג' ב300 ש"ח זול יותר מההצעה של כול סוכנות אחרת גם כן לכול נהג מעל גיל 24 בגלל שההבדל בין נהג יחיד לכול נהג ממש זניח.

שניהם ללא היסטוריה ביטוחית כלל.

סה"כ לדעתי שווה מאוד לבזבז יום יומיים לעשות טלפונים לכול סוכנות ביטוח אפשרית כי בסופו של דבר אם להשוות להצעות שהביאו לי בסוכנויות הביטוח הגדולות ההבדל מתקרב ל1000 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם

רק כדאי גם לבדוק מה גבול האחריות בצד ג', זה עלול להיות פרמטר יותר משמעותי מעוד מאה או מאתיים שקל בשנה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)
אוקיי, אז מה ההבדל בין מחיר צד ג' למחיר מקיף ?

בדקתי מקיף רק אצל הסוכנויות הגדולות המקיף היה יקר יותר במשהו כמו 2000 שקל מצד ג' ישר ויתרתי על הרעיון גם בגלל שאני נוסע ממש מעט וגם בגלל שאני נוהג ממש רגוע וזהיר. (5 שנים רכבתי על אופנועים שלי וקטנועים במסגרת העבודה בשליחויות 0 תאונות) לדעתי מכיוון שמדובר ברכב מודרני עם בלמים מטופלים, צמיגים טובים, מערכת בקרת יציבות ונהג רגוע וזהיר לא רואה סיבה לשלם תוספת של קרוב ל200 ש"ח בחודש לביטוח מקיף במיוחד לאור זה שהרכב נוסע פעמיים בשבוע. (הוצאות הדלק שלי בקושי מגיעות ל200 ש"ח בחודש)

רק כדאי גם לבדוק מה גבול האחריות בצד ג', זה עלול להיות פרמטר יותר משמעותי מעוד מאה או מאתיים שקל בשנה.

השתתפות עצמי של 1200 ש"ח, האם יש עוד פרמטרים?

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם

לא ... בוא, לקחת סיכון.

זה שאתה נוהג זהיר זה מעולה אבל אין קשר.

מספיק שהרכב ישב בחנייה, יום שישי לפנות בוקר מישהו יכנס בו טוטאל-לוס ויברח, אתה בכלל ישנת, אין מצלמות באיזור ואתה תגלה את זה רק בבוקר, כדי שכל הסיפור הזה לא ישתלם לך.

(זה בדיוק מה שקרה לי עם הרכב הקודם אגב)

ומצד שני אנשים שנים משלמים מקיף על כלום ושום-דבר, אתה לוקח סיכון, אם זה ישתלם לך או לא, אתה תדע רק בסוף השנה.

פורסם

כן, והפרמטר הכי חשוב.

גבול אחריות בביטוח צד ג' הוא בעצם הסכום המקסימלי שחברת הביטוח תשלם לצד ג' במקרה של תאונה.

לרוב מדובר בסכומים סביב חצי מיליון - אם זה המצב, ומחר בבוקר תעשה בטעות טוטאל לוס לרכב של מיליון שקל, אתה תישאר חייב חצי מיליון שקל (סכום הנזק מעבר לגבול האחריות של הביטוח).

כמובן שזה מקרה מאוד מאוד נדיר, אבל אם הוא קורה, אתה בבעיה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לא ... בוא, לקחת סיכון.

זה שאתה נוהג זהיר זה מעולה אבל אין קשר.

מספיק שהרכב ישב בחנייה, יום שישי לפנות בוקר מישהו יכנס בו טוטאל-לוס ויברח, אתה בכלל ישנת, אין מצלמות באיזור ואתה תגלה את זה רק בבוקר, כדי שכל הסיפור הזה לא ישתלם לך.

(זה בדיוק מה שקרה לי עם הרכב הקודם אגב)

ומצד שני אנשים שנים משלמים מקיף על כלום ושום-דבר, אתה לוקח סיכון, אם זה ישתלם לך או לא, אתה תדע רק בסוף השנה.

למקרה הנ"ל יש לי מצלמת רכב עם חיישן G ומצב PARKING שמצלמת ברגע שהיא מרגישה משהו. כמובן שיש הסתברות שהבנאדם יצליח לעשות לי טוטאלוס ולברוח ככה שאפילו המצלמה לא תקלוט אבל לדעתי מדובר במקרה שהסתברותו נמוכה כול כך שלא הייתי משקיע 200 ש"ח בחודש עבור ביטוח מקיף מקסימום אולי 50 ש"ח.

• תוכן חדש...