Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרתי במאזדה וגם בחברות ליסינג . האם יש הבדל למעט אובדן יד ואפשרות צבע? מדובר על מעל 10 אלף שקל הבדל! אמרו לי בליסינג שאין שום הבדל . האם קיים הבדל?

פורסם

זה תלוי כמה זמן הרכב ישב אצל חברת הליסינג ,כיוון שחברת הליסינג נחשבת ליד הראשונה האחריות התחילה לתקתק, כלומר אם הרכב נמצא אצל חברת הליסינג חודש , לך יש אחריות של שנתיים ו11 חודשים.

האחריות כמובן ניתנת על ידי היבואן הרשמי של מאזדה.

פורסם

במצב כזה כדאי לרכוש מליסינג, אם אתה בונה על הרכב לטווח ארוך מאוד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חבר שלי לפני חצי שנה הזמין מליסינג גולף יד 2 ו 0 קמ. ממש הזמין. הרכב הגיע מהאנייה אחרי 4 חודשים. הוא בחר צבע ולכן האספקה המאוחרת. האחריות מן הסתם היתה 3 שנים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לגבי האחריות - אם רוכשים ליסינג 0 ק"מ, האחריות היא X שנים (בהתאם ליבואן) החל מתאריך העליה לכביש המצוין ברשיון הרכב.

לגבי אם ליסינג או יבואן - שוב, במידה ומדובר על עסקת 0 ק"מ, קח בחשבון שהרכב שלך בעתיד יהיה שווה 12 אחוז פחות ממחיר המחירון, משמע, משתלם לקנות כשמחזיקים את הרכב להרבה זמן (בגלל שההפחתה היא באחוזים)

אם הפער זניח בין יבואן ל0 ק"מ אז עדיף יבואן.

אני רכשתי מזדה 2 ב90 אלף במקום 105 אצל היבואן, הרכב ישמש ללפחות 4.5 - 5 שנים ולכן לטווח הרחוק מדובר על עסקה משתלמת בעיני.

פורסם
ההבדל הוא 124-116 8000 שקל

יכול להיות שאתה מתבלבל בדגם? ראשית אין יותר "ספיריט". בשנים האחרונות הדגם הבכיר, עם מושבי העור והסאנרוף, נקרא פרימיום.

שנית הוא מתומחר רשמית ב-143 אלף שקל ובמעל 120 אלף במסלול אפס ק"מ. נראה לי תמוה שקיבלת הנחה כזו גבוהה. יכול להיות שמדובר בספורט או קומפורט (שגם לגביה אני בספק שקיבלת מחיר כזה מהיבואן)?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...