Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מוצא את עצמי.

האגודה השיתופית שאני מנהל מעוניינת לרכוש בית במושב לצורך השקעה והשכרה.

הבית במצב שלד מתקדם, הוערך ע"י שמאי ב850 אלשח, אנחנו יכולים לקנות אותו בחצי מכינוס נכסים ויעלה לנו עוד 200 להשמיש אותו.

הבעיה- אנחנו לא מוצאים בנק שיודע להתמודד עם זה שאנחנו אגודה ולא רוכשים פרטיים. הדוחות הכספיים מצויינים, יש יכולת החזר, יש מערכת סולארית שמכניסה 120 בשנה שניתן לשעבד ו... נאדה.

אשמח לרעיונות.

צביקי

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

מה עם סתם הלוואה ולא משכנתא כנגד שעבוד המערכת הסולרית?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פשוט לא בסדרי הגודל האלה. 200 אין לי בעיה לקבל, אבל 600-800זה יותר מורכב. (סך המחזור שלי כ3 מלש"ח.)

מעבר לכך אני רוצה את פריסת הזמנים שמאפשרת המשכנתא. כ15 שנה.

פורסם

לא ברור הסכומיםן

בכמה ניתן לרכוש?

כמה צריך להוסיף? האם רק 200K?

כמה הון עצמי אתם יכולים לשים?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה עם הלוואת בעלים מהחברים בעמותה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הסכומים: נוכל לרכוש אותו מכינוס ב 450-500 ונידרש לשפץ אותו בעוד 200.

כלומר סה"כ סכום נדרש 650-700.

מתוכם, נוכל להעמיד עצמאית 200 (גם בהלוואה)

וזקוקים לעוד כ500.

הלוואת חברים לא עומדת על הפרק. זו לא אגודה מהסוג הזה. זה ועד מקומי של מושב, ואין מטרה להרוויח אלא לאפשר דיור בשכירות.

פורסם

אם הבנק לא נותן כז כנראה שאו שיכולת ההחזר לא מספיקה ו/או הבטחונות לא מספיק טובים.

הבוף עסקי אתם צגיכים להכין תכנית עסקית כמה אתם משקיעים, כמה אתם מכניסים מזה ואיך אתם משלמים מזה את ההשקעה. אין בעסק (ואגודה היא עסק לכל דבר) להשקיע לכ כדי להרויח מזה. אם אתה משכיר זה מה שאתה מקבל ואם זה לשימוש האגודה אז להציג את השכירות שאתם משלמים היום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין בעיה כספית. הבעיה שבגלל שאנחנו לא עסק ולא פרטיים זה אפילו לא מגיע לבדיקה של הבנק. "אנחנו לא יודעים להתעסק עם זה"

פורסם

שהאגודה תקים חברה בע"מ והיא זו שתרכוש את הנכס.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין בעיה כספית. הבעיה שבגלל שאנחנו לא עסק ולא פרטיים זה אפילו לא מגיע לבדיקה של הבנק. "אנחנו לא יודעים להתעסק עם זה"

אני חושב שאתם פשוט צריכים ללכת לסניפים קצת יותר מרכזיים. סניפים פריפריאליים לא תמיד רגילים לעבוד מול עסקים לא סטנדרטיים והולכים לאיבוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לך לסניף אחר כמו שאמרו לך. מעבר לזה בדוק מול בנקים אחרים, אתה לא חייב דווקא את הבנק שבו מתנהל החשבון.

ע"פ הנתונים היבשים שאתה מספר לא צריכה להיות בעיה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...