Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום הנכבד,

מבקש יעוץ בבחירה בין הדגמים הבאים.

עדיפות עליונה לבטיחות אקטיבית ולאחר מכן תא מטען גדול, כל השאר פחות קריטי.

מדובר ברכב יחיד במשפחה שיסע מעט (עובדים מהבית).

יונדאי קונה - המנוע מפתה אבל תא המטען קטן, בנוסף ההרגשה בפנים רחוקה מלהצדיק את מחירו.

סיאט ארונה - תא מטען גדול, יש את כל אביזרי הנוחות והבטיחות שאני רוצה, אבל מנוע 1.0 ליטר טורבו + DSG מרתיע מבחינת אמינות ועוצמה.

סוזוקי ויטרה - מתאים בול בגודל ובמראה, כרגע פסול על בטיחות (מוביל איי בלבד).

ניסאן קשקאי יד שנייה - נבחן כאופציה מודל 2015 המפואר שנכנס בתקציב, רק הדיזל רלוונטי (ה1.2 טורבו שלהם מביך בנתוניו) ואותו קשה למצוא.

מה הייתם בוחרים? יש עוד דגמים ששווה לבחון?

תודה!

פורסם

מיצובישי ASX? תא המטען בנפח כמעט 400 ליטר, יש בלימה אוטונומית ובקרת סטייה מהנתיב.

פיג'ו 2008 אמור לקבל בקרוב בלימה אוטונומית אבל לעומת הארונה חסרה לו בקרת שיוט אדפטיבית.

פורסם

בטיחות אקטיבית ממה שציינת > יונדאי קונה הכי מאובזר, אחרי הארונה, לקשקאי אם אני זוכר נכון גם יש מערכות ולויטרה אין כלום.

תא מטען גדול יש לקשקאי , אחרי הארונה והקונה.

נהגתי בשילוב של ליטר TSI וDSG ולא חושב שיהיה חסר לך משהו מבחינת ביצועים , אלא אם כן אתה רגיל למנוע טורבו עם נפח גדול יותר.

פורסם

תודה על התגובות, הארונה מוביל כרגע, אחכה לנסיעת מבחן לראות איך המנוע..

יש שמועות על סיטרואן c3 air cross שצריך להגיע ולהיות מתמודד ראוי, ידוע למישהו מתי?

פורסם

מסכים לגמרי הנירו הוא היברידי וזה בהחלט ייתן לך חיסכון בדלק, יש בו מערכות בטיחות מקוריות ומאוד מתקדמות והוא די מרווח מבפנים. הוא יחסית חדש בארץ אז רק הזמן יוכל להגיד עד כמה הוא אמין, אבל המנוע שלו 1.6 ובהחלט יותר חזק מהדגמים שהצגת.

פורסם
מה לגבי קיה נירו? בטיחותי, חסכוני וכנראה גם אמין

הנירו אמין, אין לי ספק, קיה מוכיחים שהם שומרים יפה. בנוסף קיה דוחפים חזק את פתרונות הבטיחות המקוריים בדגמים שלהם.

פורסם

אני גם חושב שהנירו יכולה להוות פיתרון ראוי אם מה שהכי חשוב לך זה נוחות ובטיחות, גם היא נכנסת לך בתקציב פחות או יותר. שווה בדיקה

• תוכן חדש...