Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לפג׳ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פג׳ו 208 1.2 טורבו שנת 2017

אני צריך להכניס את הרכב לטיפול 30,000

לאחר כמה בירורים במוסכי יבואן מורשים של פג׳ו הרוב נתנו הצעת מחיר בסביבות ה850 ש״ח כולל מע״מ

ההצעה הכי זולה שקיבלתי לטיפול שכולל:

שמן מנוע 0W30

אטם

מסנן שמן

סט מסנני מזגן

סה״כ עבודה 280 ש״ח

סה״כ חלקים 285 ש״ח

+ מע״מ יוצא 655 ש״ח לטיפול

מה אתם חושבים על המחיר?

פורסם

קצת יקר, אבל סביר. אולי אפשר לחסוך ולא להחליף פילטר מזגן.

מצד שני, יש לך רכב חדש בשווי עשרות אלפי שקלים, שאתה משלם עליו כל חודש יותר מהטיפול הזה רק על ירידת ערך. אז אני אישית הייתי בוחר מוסך לפי המקצועיות שלו (וכמובן כמה נח לי להגיע אליו), גם אם מדובר במאה שקל לפה או לשם.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה על התשובה

יש לך המלצה למוסך מקצועי של פג׳ו ?

אני נמצא באזור ירושלים, מרכז ודרום אז אין לי בעיה להגיע למוסכים שנמצאים באזורים האלו

חלק מהמוסכים אמרו לי שאני צריך גם פילטר אוויר, חלק אמרו שפילטר אוויר מחליפים ב45,000 ק״מ

מה נכון ?

פורסם

אני מכיר שניים, אבל הם לא מורשי יבואן - מוסך גבע בת"א ואורן שירותי רכב בחולון.

מכיוון שהרכב עדיין באחריות, ויש גם עניין של רצון טוב אח"כ, הייתי בכל זאת מטפל במורשה יבואן. את אלו אני לא כל כך מכיר.

לא יודע לגבי תדירות החלפת פילטר אויר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

650 שקל לטיפול קטן הפך כבר לסוג של סטנדרט.

עלות העובדה היא של שעה למרות שמדובר בפחות משעה של עבודה. עלות החלקים נשמעת הגיונית. לצורך העניין שמן מנוע לא יגבו פחות מ-100 שקל באף מוסך אלה אם ישימו לך שמן משומש מפלאפליה. מסנן שמן זה עוד 50 שקל+-, השאר זה כנראה מסנן מזגן.

אתה יכול להתקין מסנן מזגן בעצמך. יש סיניים ב-30 שקל וזה לא מסובך. תוכל לחסוך ככה עוד 100 שקל.

אני לא נוהג להמליץ על חלקים סיניים, אבל במקרה הזה מדובר במסנן מזגן.

אתה יכול לחפש גם תחליפי איכותי יעלה לך סביב ה70 שקלים.

לרוב גובים על מסנן מזגן מקורי במוסך כ100-140 שקל.

תוכל גם לפנות למוסך מתמחה. לא יודע כמה תחסוך היות ועלות העבודה לא תשתנה לטובה אם בכלל, וכך גם עלות החלפים פחות או יותר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

650 שקל לטיפול קטן במורשה יבואן זה בסדר גמור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק תדע שב-30,000 יש סיכוי שתדרש להחליף רפידות קדימה (אוהבים את זה במוסך ומחכים לזה).

אז כבר יש יתרון למוסך אחר

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אלעד צריך גם להגיד שיש גם מוסכים מורשים שמתמחרים גם הפתעות במחירים הוגנים, אבל כן אני בהחלט מסכים אתך שכדאי לברר מראש כמה הם גובים על ברקסים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

במוסך מורשה לעולם תשלם מחיר אחיד על חלקים. מקסימום תקבל 10% הנחה.

עניין העבודה לא זול גם הוא בגלל התמחור שעות של היצרן .

הרווח במוסך מורשה לא יבואן הוא בדרך כלל בתשלום על העבודה. רק אם תרכיב מוצר נחות ממקורי (במחיר ולפעמים גם באיכות) תחסוך גם בחלקים.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הרכב עבר טיפול 30,000 ק״מ היום

הגעתי אל המוסך עם הצעת המחיר שקיבלתי מראש, הייתי בחדר ההמתנה ויכולתי לראות כל מה שמתבצע ברכב, הוחלף שמן מקורי שהיה יותר יקר ב100 ש״ח מהשמן המקורי שהוצע לי בהצעת מחיר ( שתי חברות שונות )

נאמר לי שהברקסים האחוריים במצב מושלם, והקדמיים מעט שחוקים ולא צריך להחליף אותם בטיפול הזה

*לא חוייבתי ב100 שקל יותר על השמן בגלל שהגעתי עם הצעת מחיר מראש

שילמתי על הטיפול 655 ש״ח כמו שצויין בהצעת המחיר

סך הכל מאוד מרוצה,הרכב שלי עבר בשנה אחת 30,000 והוא במצב מושלם, הטיפול נעשה במוסך יבואן מורשה

התלבטתי ללכת למוסכים אמינים ומומלצים שאינם מורשי יבואן אבל ההצעות שקיבלתי מהם היו סביב אותו המחיר שהציע לי מורשה יבואן.

פורסם

כמה זמן בבעלותך הרכב? אשמח לשמוע יותר עליו שוקלת לקנות אותו אני 20 שנה עם רכבים יפנים שלא דרשו כמעט מוסך. כך שיש הרבה חששות גם לאור חוויות של חברים.

צריכת דלק ? מה ידוע לך על בלאי של הרכב למרות שהוא יחסית חדש אצלך... אולי שמעת מבעלי רכב ותיקים יותר של הטורבו או מוסכניקים

כל 15,000 קילומטר
  • תוכן חדש...