Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשכח שרבים מבעלי אותן חצרות "הותרמו" על ידי העיריה בצורת הפקעת עשרות אחוזים משטח המגרש לטובת בנית הרחוב והמדרכה, ומעבר לכך שילמו סכומים גדולים מאד תמורת אותה עבודה. כלומר - גם הפסידו חלק נכבד מרכושם וגם שילמו על כך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
...

אם לא היה מחוייב בחניה היה מתחרה יחד איתך על מקום החניה

הורידו אותו מהתחרות בכפיה, ויצרו לך עוד מטר שניים לחניה וככה שלושה בתים הרווחת מקום חניה, במקום 3 מתחרים למקום חניה.

זה פשוט לא נכון.

לבן אדם יכול להיות 1700 מטר גינה. זה לא רלוונטי בכלל.

רוחב הכניסה לחנייה, זה החנייה הפוטנציאלית שדה פקטו הופקעה מהציבור.

היה עושה שכל, אם אותו בעל קרקע היה מחנה שם 2 רכבים ומעלה, כמו בבניינים חדשים, שכן הכניסה היא רוחב של חנייה אחת או שתיים, אבל מתחת לבניין, יכולות לחנות עוד 10-15 מכוניות של הדיירים. לגיטימי ואפילו נחוץ.

אבל אם החנייה הפרטית מכילה מקום לרכב אחד, והכניסה אליה מרחוב עם מצוקת חנייה, גם היא ברוחב חנייה לרכב אחד.

דה פקטו זה אומר שאותו אדם רכש את החנייה הזו, יש לו אפשרות להחנות רכב בתוך החנייה הפרטית שלו, ולחסום אותו עם רכב בשטח שהופקע מהציבור , הכניסה לחניה.

פורסם

אין פה שום "אבסורד".

לפי תקן החניה על בעל הבית להראות חניות בתוך המגרש (בד"כ 2 חניות לכל יחידת דיור).

הכניסה לחניה היא מהכביש, למדרכה - ברוחב של כ-2.5 עד 3 מטר (תלוי בהנחיות שקיבל מהרשות המקומית).

הכניסה חייבת להשאר פנויה על מנת שמי שמחנה ברחוב לא יחסום לו את שביל הגישה לחניה במגרש.

אם בעל המגרש בוחר להחנות שם את רכבו וזה מפריע לך (לפותח השרשור) - הבעיה אצלך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זה פשוט לא נכון.

לבן אדם יכול להיות 1700 מטר גינה. זה לא רלוונטי בכלל.

רוחב הכניסה לחנייה, זה החנייה הפוטנציאלית שדה פקטו הופקעה מהציבור.

היה עושה שכל, אם אותו בעל קרקע היה מחנה שם 2 רכבים ומעלה, כמו בבניינים חדשים, שכן הכניסה היא רוחב של חנייה אחת או שתיים, אבל מתחת לבניין, יכולות לחנות עוד 10-15 מכוניות של הדיירים. לגיטימי ואפילו נחוץ.

אבל אם החנייה הפרטית מכילה מקום לרכב אחד, והכניסה אליה מרחוב עם מצוקת חנייה, גם היא ברוחב חנייה לרכב אחד.

דה פקטו זה אומר שאותו אדם רכש את החנייה הזו, יש לו אפשרות להחנות רכב בתוך החנייה הפרטית שלו, ולחסום אותו עם רכב בשטח שהופקע מהציבור , הכניסה לחניה.

יש לי בית פרטי לא בית קומות משפחה אחת.

העיריה מחייבת אותי להחנות את רכבי בשטח המגרש ולא ברחוב.

להיכנס לחניה צריך? צריך

זה השטח שנלקח מהציבור אבל אורכו קטן מן האורך של תא חניה.

לכן במקום תא חניה של 6-7 מטר יוצרים מעטפה של 5 מטר , מכאן החיסכון לציבור.

ואם יש לי שני כלי רכב שניהם לא תופסים מקום של שני תאי חניה אלא רק 3/4 תא חניה.

אבל תציע הצעה

שבבית פרטי על חשבון הגינה של בעל הבית יעשו חניות גם לציבור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פותח השרשור אתה מדבר ללא היגיון לדעתי, איך בן אדם אמור להיכנס לחניה הפרטית שלו לדעתך? בריחוף? או שלדבר איתך כל פעם לפני שהוא רוצה להיכנס לחניה או לצאת ממנה כדי שתזיז את הרכב שלך?

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
יש לי בית פרטי לא בית קומות משפחה אחת.

העיריה מחייבת אותי להחנות את רכבי בשטח המגרש ולא ברחוב.

להיכנס לחניה צריך? צריך

זה השטח שנלקח מהציבור אבל אורכו קטן מן האורך של תא חניה.

לכן במקום תא חניה של 6-7 מטר יוצרים מעטפה של 5 מטר , מכאן החיסכון לציבור.

ואם יש לי שני כלי רכב שניהם לא תופסים מקום של שני תאי חניה אלא רק 3/4 תא חניה.

אבל תציע הצעה

שבבית פרטי על חשבון הגינה של בעל הבית יעשו חניות גם לציבור.

תזהר יש חברי כנסת מאוד מסוימים שעללוים לראות את מה שכתבת ולעלות הצעת חוק להפקיע חצרות ברחובות עם מצוקת חנייה.

פורסם (נערך)

יש מושג ברישום המקרקעין שנקרא "זכות מעבר" וכאן מקרה קלאסי שכזה . בכדי לאפשר מעבר לחלקה שלך במקרה הזה שטח ציבורי שגם הוא רשום בטאבו יש לאפשר מעבר לשטח הפרטי. יש מקרים שיש חלקה פנימית ללא גישה לרחוב על בעל חלקה או חלקות שגובלת ברחוב/ דרך לאפשר לו לעבור דרך החלקה שלהם על מנת לאפשר לו גישה לחלקה שלו.

עריכה אחרונה על ידי taz3k
פורסם

נראה שאם בעל החניה יחנה יחסום את עצמו בכניסה לחניה הוא גם יקבל דוח מפקח שיעבור במקום. הרי איך הוא יכול לדעת שהרכב שייך לאותו דייר? מבחינתו הרכב חוסם כניסה או חונה על אדום/ לבן.

פורסם
יש מושג ברישום המקרקעין שנקרא "זכות מעבר" וכאן מקרה קלאסי שכזה . בכדי לאפשר מעבר לחלקה שלך במקרה הזה שטח ציבורי שגם הוא רשום בטאבו יש לאפשר מעבר לשטח הפרטי. יש מקרים שיש חלקה פנימית ללא גישה לרחוב על בעל חלקה או חלקות שגובלת ברחוב/ דרך לאפשר לו לעבור דרך החלקה שלהם על מנת לאפשר לו גישה לחלקה שלו.

זכות מעבר זה מושג שלא קשור לחניה פרטית של מגרש הגובל בכביש, אלא היא באה לבטא את מה שכתבת והאדמתי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

taz3k - זה מסביר את זה - מקרה פרטי של זיקת הנאה.

שעבוד מקרקעין להנאה שאין עמה זכות להחזיק בהם

אז לא טעיתי - השטח אכן מופקע מהציבור, לטובת בעל החניה הפרטי לצורך יצירת מעבר לחלקה שבבעלותו.

פורסם

עוד לא הבנתי מה אתה מציע. להפקיע את החניה הפרטית? למנוע מבעל החניה הפרטית להשתמש בה? להקים טרמפולינה שהוא יקפוץ עם הרכב לחניה הפרטית? לעשות לו מנוי אצל מנופי אבי להכניס את הרכב? להחזיק צוות מארינס עם צ'ינוק וכבלי הרמה?

חוץ מנרגנות וצרות עין לא ראיתי פה עדיין שום הצעה קונקרטית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם התייחסת למה שאני כתבתי.

אין לי בעיה שיהיה מסומן אדום/לבן או מדרכה מונמכת או גם וגם בכניסה לחנייה פרטית לחצר של מאן דבעי. אך אני מצפה שכמו שלכל אחד אחר אסור לחנות באותו מקום אז גם לבעל החצר עצמה יהיה אסור להחנות שם, שהרי הוא לא יכול לאכול את העוגה ושתשאר שלמה.

בעל החצר חונה בחצר שלו.

מגיע אליו אורח, אתה מעדיף שיתפוס חניה פנויה ברחוב וכשאתה תחזור הביתה תהיה לך חניה אחת פחות, או שיחסום את בעל החצר ולך יהיה פוטנציאל לחניה פנויה נוספת?

לפעמים עדיף לפתוח את הראש מאשר להתמרמר על מה שיש לאחרים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אין שום בעיה בכך שאורח או הרכב השני של בעל החניה הפרטית יחנו בשטח השמור, הם באמת מפנים מקום ברחוב לרכב אחר.

אבל חוקית, זה שונה מכניסה לחניה משותפת של בניין עם 100 דירות. אם יעבור שם פקח, הוא לא יתחיל לבדוק של מי הרכב, הוא יפעל בדיוק כמו שהיה פועל במקרה וזה הייתה כניסה לחניה משותפת של בניין.

פורסם
נטו בקטע של "לא לי, לא לאף אחד אחר". ואלה, מדהים. צרות עין במיטבה.

הכי מצחיק זה שאם משאלות צרות העין תתגשמנה, בעל החניה הפרטית יתפוס חניה נוספת ברחוב ואז כולם מפסידים מזה. בעל הרחוב לא יכול לחנות במעטפה ושאר התושבים מפסידים חניה ציבורית שבעל החניה יחנה בה.

תזכורת משעשעת (ועצובה) לכמות הרגש (לעומת רציונל) שאנחנו מביעים בבחירות שלנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...