Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי אתמול דאציה סטפווי דיזל 2017 .23000 ק"מ מונית לשעבר שהייתי צריך להעביר אותה לראש העין. קפצתי על המציאה ומאתמול בצהריים ועד היום בשעה 14:00 חרשתי לה את הצורה. הופעתי ממממממש לטובה.

הרכב מרגיש חזק מנוע סוחב מצויין עליתי את פרוייד ,בית אורן, עוספיא איפה שרק יכולתי נסעתי. הרכב נוח מאוד . בידוד רעשי מנוע לדעתי מצויין. יותר שקט מהדובלו שלי ויותר נוח ממנה. אין רעשי רוח במהירות גבוהה אולי זה קשור למגיני רוח ששמו על החלונות. הרעש ממוט ההילוכים כשמעבירים הילוך לפעמים מעצבן כאילו עומד להישבר. הגה נוח לפעמים מרגיש כבד כשנוסעים לאט בעיר.

אפילו שהיה מונית, הרכב שמור בפנים .שום דבר לא מקרקש . מצלמת רוורס לא איכותית. מערכת השמע עם וייז עובדת מצויין.

נסעתי לראש העין בכביש 6 כשחבר לעבודה נוהג עם הדובלו שלי. הגענו לראש העין מסרנו את הרכב. נכנסתי לדובלו שלי והאמת הרגשתי שירדתי ברמה. חזרנו לכיוון חיפה ואז הבנתי כמה הבולמים בדאציה הרבה יותר נוחים מהדובלו.לא יודע אם דאציה הייתה שורדת את מה שהדובלו שלי עוברת בשנה אחת אבל אני חושב שהייתי לוקח דאציה.

עשיתי כבר נסיעה על סנדרו 1.2, וההבדל הוא שמים וארץ.

הדיזל פרארי, והבנזין פח אשפה.

פורסם

ההגה אכן כבד מעט, זה הגה הידרואלי ולא חשמלי והתגבור שלו הוא כזה שבאמת ההגה מעט כבד.

כשאתה משווה את הטורבו דיזל ל1.2 אטמוספרי אתה לא עושה חסד ל1.2. ההשוואה הנכונה היא דווקא לסטפווי 0.9 טורבו. ה1.2 עם 72 סוסים בסה"כ שנושמים בזכות עצמם. ההבדל בין הטורבו דיזל לטורבו בנזין כמעט ולא קיים על הכביש בחיי היומיום (למעט צריכת דלק נמוכה מאוד בדיזל).

אומנם רעשי רוח באמת שאין יותר מידי (ודווקא פה, מגיני הרוח עושים יותר רעש מאשר מורידים) אבל רעשי הכביש... מציקים. לא משהו שאי אפשר לפתור כמובן בעזרת מעט חומר בידוד.

פורסם

אני לא מחובבי רנו, אבל המנוע דיזל 1.5 פשוט הברקה. נסעתי בגרמניה על גרנד סניק עם אותו המנוע ולא היה חסר כוח.

מניח שעם המשקל של הסנדרו אין לו בעיה בכלל.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

גם אני הרגשתי את ההגה הכבד בעיר ב לוגאן mcv.

הדיזל אכן מנוע טוב מאוד, לא רועש כמו שחשבתי שיהיה ברכב זול כמו דאציה ומספק ביצועים טובים מאוד.

נוחות זה משהו שמאפיין את הדאציה לפחות בסנדרו סטוופאי ובלוגאן שנסעתי, לא רק מבחינת הבולמים אלא מושבים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני עשיתי נסיעת מבחן על הסנדרו הרגילה אחרי שירדתי מהקליאו - מיד היה ברור לי למה ההגה כבד משמעותית מאשר הקליאו(שההגה שמה גם ככה קל יחסית לממוצע), ההגה הוא בלי תגבור חשמלי! אלא רק הגה כוח רגיל(אחר כך בדקתי בקטלוג ואכן רשום שמה שההגה כוח לא מתוגבר חשמלית) ממש כמו פעם!, כבר מאז הקורולה הישנה שהייתה לי לא יצא לי לנהוג על רכב ללא תגבור חשמלי והתחושה שלו ישר עוררה את הנוסטלגיה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היי ,

תודה על שיתוף מזמן חיפשתי תגובות על דיזל.

קרסו הפסיקו לשווק סטפווי 0.9 ידני ,כך שאין יותר אופציות עם דגם סטפווי ומשנה2018 יהיה רק דיזל ידני או 0.9 רובוטי.

פורסם

הדיזל יקר בערך ב6 אלף אלא אם יש תמחור חדש לא?

לדעתי שווה להוסיף בשביל הזירזות והחיסכון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היי ,

תודה על שיתוף מזמן חיפשתי תגובות על דיזל.

קרסו הפסיקו לשווק סטפווי 0.9 ידני ,כך שאין יותר אופציות עם דגם סטפווי ומשנה2018 יהיה רק דיזל ידני או 0.9 רובוטי.

בהחלט הפסיקו לשווק, לטענתם המכירות של ה0.9 ידני ירדו לכמעט 0 ברגע שהגיע הדגם ה"אוטומט" ולכן הפסיקו לשווקו.

יוליאן הדיזל יקר ב6 אלף מהבנזין הידני אבל לא מהרובוטי- המחיר שלהם כמעט זהה והיות ואין בנזין ידני אז הוא לא רלבנטי יותר.

פורסם
הדיזל יקר בערך ב6 אלף אלא אם יש תמחור חדש לא?

לדעתי שווה להוסיף בשביל הזירזות והחיסכון.

הפרש בין דיזל ידני לבנזין קרוב ל7 אלף.

האם שווה להוסיף זאת השאלה שאלות שלי !

מי שלא נוסע הרבה לא בדיוק שווה, וזה שקרסו הפסיקו עם דגם 0.9 ידני גם לא הכי בסדר,למעשה שוק של 0.9 ידני היה 3 שנים בקושי ונגמר.

טיפולים של דיזל יקרים טיפה מאשר בנזין וכל תקלה של מערכת הזרקה וכל מה שקשור לתיקון לסולר זה המון כסף ביחס לבנזין, כך שזה עניין של מזל.

פורסם

מדובר על רכב חדש כך שתקלה על בעיות הזרקה רחוקות מאוד מהקונה.

כלומר ב 75 אלף ניתן לקנות דיזל ידני או 0.9 רובוטי?

פורסם (נערך)

זה משהו כמו 76 לדיזל עם צבע לבן או 78 לבנזין רובוטי 0.9.

ויש כבר תקלות של טורבו למספר מכוניות.ל

עריכה אחרונה על ידי alechko01
  • תוכן חדש...