Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

הרכב הוא ניסאן טידה 2009

לאחרונה בהנעה כשהרכב קר אז או שהטורים עולים ואז יורדים כמעט לאפס ומתייצבים לפחות מהרגיל,

או שהרכב פשוט מוריד טורים עד שנכבה, וכדי שלא יכבה אני צריך לתת כמה נגיעות על הגז,

ואז הוא לא נכבה והכל ממשיך תקין.

הבנתי שאין ברכב הזה צ'וק אלא חיישן טמפרטורה,

שאלתי היא:האם לדעתכם זה אכן נראה כמו חיישן טמפרטורה?

אם כן האם זה משהוא שמסובך להחליף אותו או שפשוט לקנות אחד כזה: https://www.ebay.com/itm/172668616755

(בהנחה שזה המתאים)ולהחליף.

אגב,כדי לשלול מנוע צעדים כשאני מעביר מD לR ולהיפך אין רעידות או ירידת טורים יוצאת דופן

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי dudi.g
פורסם

תרגום :wink: , להודעה הקודמת.

חבל לקנות חיישן ולהחליף, כדאי לבצע קודם בדיקה ואבחון כי זה החלק התקול.

פשוט מניסיון קודם - הרבה אנשים החליפו חלקים וחיישנים בסכומי כסף גדולים - ולא הם היו הבעיה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא רואה שום קשר לחיישן טמפרטורה לפחות במיקרה הזה. זו תופעה קלאסית של מצערת מלוכלכלת שניקוי יסודי שלה ייפתור את הבעיה וזאת בהנחה שכל הצינורות אויר/וואקום תקינים.

פורסם

[quote=

ראשית תודה רבה,

אכן את צודק,

ריססתי במצערת ספרי קרבורטור והענין הסתדר,

אממה כנראה בגלל שניסיתי להניע כשצינור האויר מנותק(ככה עשיתי בפיאסטה שהית לי פעם)

נדלקה נורת בקרת מנוע,

השאלה היא האם היא אמורה עם הזמן להתכבות או שצריך למחוק את ההערה דרך מחשב בלבד?

ושוב תודה.

פורסם

אם מחשב הרכב יזהה שהכל תקין אז בהחלט הנורה יכולה ליכבות. במידה והיא לא תיכבה אתה תתחבר לסורק תקלות ותבדוק באיזה תקלה מדובר. חבל שניקית את המצערת בצורה פרוביזורית שכזו...אני מקווה שהתקלה לא קשורה לניקוי עצמו. גם לניקוי יש כללים.

פורסם

אוקיי,תודה רבה, מקבל את הביקורת הבונה.

תוך כה זמן בערך אמורה ליכבות הנורה?

מאז שעשיתי את זה נסעתי מבאר שבע ירושלימה וחזור,

ואם אפשר איזה מדריך איך לעשות ניקוי מצערת "ביתי" בצורה נכונה,

בלי לפרק מצערת והתעסקות עם החלפת אטם.(אא"כ ממש חייב)

ד"א נראה לי שאצלי המצערת היא אוטומטית,אין אפשרות "לתת גז" ידנית מהמצערת,(מה שכן היה לי ברכבים קודמים)

thank you so much

פורסם

אם המנורה עדיין לא כבתה אז תתחבר לסורק ותשלוף קוד תקלה ותסצע ניקוי תקלות דרך הסורק ותעקוב אם התקלה תחזור. המצערת אצלך היא אלקטרונית כך שלא תעיז לנסות לפתוח את הפרפר עם היד וגם לפתיחה שלו יש נהלים. מחברים את המצערת שהיא בחוץ למקור המתח שלה ומישהו בתוך הרכב לוחץ על הגז בחצי סוויץ ואז הפרפר ניפתח ואתה מנקה יסודי.

פורסם

אכן ברכבך מותקנת מצערת אלקטרונית כלומר בלי כבל גז. אתה יכול לבדוק בצורה פשוטה האם המצערת נסגרת ונפתחת בעזרת אדם נוסף שיושב ברכב ואתה מסתכל על פתיחה/סגירה של המצערת.

בכול מקרה אתה צריך לבצע סריקת תקלות. בכדי לאפס את המצערת ברכבך אינך זקוק לסורק.

איזה כייף לי :)

פורסם
איך מבצעים איפוס?

התקלה לא תתאפס לך מעצמה בסוג תקלה הזאת.

אתה תצטרך מחשב, תתחבר לשקע OBD ותאפס את התקלה לפי הנהלים שצריך.

בהצלחה.

• תוכן חדש...