Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מעוניין להעביר כבל מצלמה מסביב לחלון הרכב .

החשש שלי הוא שבתוך הקורות בצידי השמשה נמצאת כרית אויר. למרות האמור אין לוגו airbag על החיפוי של הקורה/משקוף ( בניגוד לסימון על ההגה, דשבורד נוסע ועל הכסאות הקדמיים)

מישהו יכול לשפוך אור על הנושא;מדובר קיה סיד 2014

Sent from my MI 5s using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי corola98
פורסם

בשביל להעביר את הכבל מהשמשה לגטמיהל מתחת לגומית האיטום של הדלת אני חייב לפרק את החיפוי של הקורה/משקוף. היה שם משהו שנראה כמו גליל לבן. אני אצלם בהזדמנות ראשונה

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

נשמע קצת מוזר שאתה חייב לפרק את הקורה הקדמית (נקראית בעגה המקצועית A-PILLAR).

המלצה לכל מי שמתכוון לבצע את ההתקנה בעצמו וברכב יש כרית אוויר באיזור שבו אתם מעבירים את כבל ה-USB:

אנא הקפידו להעביר את הכבל, בצורה שלא תפריע לפעולת כרית האוויר.

ברוב הרכבים, קיימים כבלים שסלולים בצורה מסודרת באיזור כרית האוויר ולכן מומלץ, בעזרת אזיקונים להדק את כבל ה-USB אליהם.

ראיתי סרטונים שבהם אנשים, מעבירים את הכבל מעל כרית האוויר וזה פחות מומלץ.

דוגמא להתקנה טובה ניתן למצוא כאן:

• תוכן חדש...