Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לרווק תקציב 15K עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

אני מחפש לקנות רכב משומש. חשוב לי שהרכב יהיה אמין, שיהיה לו שוק, כשיהיה צריך והלוואי וכמה שפחות שיהיה לו חלפים זולים וכמובן מן הסתם שיצרוך פחות דלק עד כמה שאפשר.אה וישמש אותי לפחות לשנתיים שלוש הקרובות.

שימושים:בעיקר נסיעה בינעירונית לעבודה כל יום.מרחק כולל סה"כ של בערך 45 ק"מ כל יום. כמובן מדי פעם נסיעות לקניות, סידורים, משפחה וכו' שהמרחקים הם עד 10 ק"מ.

כמות אנשים ברכב:אני רווק ולכן הרכב ישמש בעיקר אותי.

תיבת הילוכים:אוטומט.רובוטית אני קצת מפחד כי אני לא מכיר.אשמח להתבדות על זה.רק לא ידני.

תקציב: 15K עד 25K.בכוונה רשמתי תווך מחיר גדול כי במידת הצורך אני מוכן להגדיל התקציב ל25K.

על איזה דגמים אתם ממליצים לי להתחיל לחפש?

נ.ב. המליצו לי אנשים על מכוניות מיני כגון דייהטסו סיריון, סוזוקי אלטו, יונדאי גטס וכו' כי הרכב משמש בעצם רק אותי.אבל אני חייב לציין שאני קצת מפחד מהמכוניות הקטנות לאורך זמן בנסיעות בינערוניות כל יום.שהן לא יחזיקו מעמד.מה אתם אומרים??

תודה רבה מראש!

פורסם

למה שהם לא יחזיקו מעמד? אם הם מתוחזקות כמו שצריך אין סיבה לא יחזיקו מעמד.

בשביל שאתה תחזיק מעמד בנסיעות בינעירוניות , תחפש סופרמיני כמו סיריון או גטס או מיקרה.

פורסם

סיריון של חבר שנוסע רק בין עירוני אין לו תקלות הרכב שנת 2008 והוא נוסע 35000 בשנה .

אם הרכב מטופל אין סיבה לתקלות מיוחדות.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...