Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצצה לתרבות המוטורית ביפן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשכרה, תעשה מה שבא לך ואפחד לא יגיד לך כלום, חלום

אם האנשים היו אחראים הייתי רוצה את המצב הזה גם פה. בארץ שכ''כ הרבה אנשים נוסעים עם צמיגים סיניים, לא אכפת להם מחוקי תנועה וחונים כמו שוטרים בסרט משנות ה-80, זה הדבר האחרון שאתה תרצה פה.

פורסם
מכוניות מוקצנות, זוהרות, ומוזרות.

צעקנות היא בהחלט תכונה חביבה במזרח אסיה. לא רק ביפן אלא גם בסין ובמקומות אחרים. אפשר להסתכל על זה באופן חיובי ובמקרים מסוימים זה אכן כך, ואפשר להסתכל על כך באופן שלילי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לצד ההומור ישנו המשפט הקבוע: Never Nuke A Country Twice.

מעבר לכך, יש שם אותה תרבות רכבים כמו בישראל, לא?.

מדהים.

פרנקופיל מושבע!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מז"א תרבות רכבים כמו בישראל?

גם בתאילנד אוהבים מאוד סגנון כזה. המכוניות הרבה יותר צנועות אבל אפילו מדינה כמו תאילנד בקטע הזה יותר מתקדמת מישראל.

תאילנד? הרשות הפלסטינית יותר מתקדמת מישראל בקטע הזה.

בעצם, יש מדינה שמפגרת אחרי ישראל בתחום הזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אולי ברית המועצות של שנות החמישים, אבל אפילו להם היה ספורט מוטורי.

אולי צפון קוריאה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

ואף על פי כן, בהסתכל על התנהלות התחבורה במדינות אלו כמכלול, לא הייתי מחליף את זו שבישראל עם זו שבאף אחת מהן, חרף המעלות שלהן.

גם ביפן יש יותר הרוגים בהתנגשויות מאשר בישראל, שלא לדבר על המדינות האחרות שצוינו בשרשור. מצטער, אבל גם תרבות מפותחת של ספורט מוטורי ושפצור מכוניות לא שווה את המחיר הזה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומצד שני לא צריך לרפד אנשים בנייר פצפצים. באנגליה למשל יש תרבות מוטורית לתפארת ומספר ההרוגים ל100K נפש בתאונות דרכים נמוך מבישראל.

פורסם

חן,

מה הקשר להרוגים? הסיבה היא חוסר תרבות, וכפועל יוצא חוסר תרבות מוטורית, זה הכל. מספיק לקרוא את האשכול של הבחור עם היונדאי שלא טופלה מעולם בגלל בורות, כדי למצוא פתרון לכל העניין המוטורי בישראל.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
ומצד שני לא צריך לרפד אנשים בנייר פצפצים. באנגליה למשל יש תרבות מוטורית לתפארת ומספר ההרוגים ל100K נפש בתאונות דרכים נמוך מבישראל.

נכון. מה שאני אומר הוא שבכל השרשורים הללו שבהם הבריות מתקנאים בתרבות המוטורית בניכר, כדאי להם לשאול את עצמם האם הם היו רוצים להעתיק את התרבות הזו ב-Carbon Copy לישראל, או שיש לאותה תרבות גם היבטים שליליים שגוברים על המעלות שלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה לא שייך לתרבות המוטורית, זה שייך לתרבות הנהיגה. מנועים עם הספקים משודרגים, ספויילר עם 42 לדים וניאונים מתחת לרכב זה לא מה שגורם לתאונות, רק נהגים לא זהירים.

• תוכן חדש...