Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי דאסטר שעובדת קשה (מונית) ולא נתקלתי בשום דבר שדומה לתופעות שתוארו כאן .

את השטיחים החלפתי לשטיחי גומי , עוד לפני שהתבלו מפני שהחורף מתקרב ושטיחי בד אינם מתאימים לנוסעים ברגליים רטובות.

נכון שהאיכות ורמת הגימור אינם בדיוק מרצדס אבל סבירים מאוד - בטח בייחס למחיר של האוטו.

פורסם (נערך)

שאלה לפ.ש.

איפה מיוצר רכב שלך ? למרות שלא צריך להיות הבדל אבל בכל מקרה מעניין לדעת.

לפי מה שאני יודע מייצרים ברומניה וגם במרוקו.

בכללי, איפה מייצרים סטפווי 2017?

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

כל הדאסטרים מיוצרים ברומניה. המסחריות מיוצרות במרוקו.

שאלה לפ.ש.

פורסם
שאלה לפ.ש.

ברומניה.

פורסם
אתה רק מוכיח כמה הרכב מעניין לך את הת*ת ואתה לא באמת מטפל בו כמו ברכב פרטי. לכן הוא נראה כמו שהוא נראה. הגענו לפתרון, לא?

ברור, בגלל שאני לא מטפל בו הצבע בתעלת ניקוז על הגג נסדק אחרי חצי שנה ודלת הנהג קורעת את הגומיה כי אני לא מעניק לדלת מספיק חיבה ואהבה. אתה רציני?

האוטו הזה יכול להיות אצלי עוד שנה ויכול ללכת מחר בבוקר למישהו אחר. זה בערך אם תקבל רכב מהשכרה ותלך לסדר את החסרונות שבו. בינתיים תתנייד ברכבים חלופיים או בכלל בלי רכב וכל זה בשביל מה? קצת היגיון.

פורסם

רכבי העבודה הקודמים שהיו לי טריוס דור אחרון, ג'ימני, טריוס דור קודם. רכבים שקיבלתי אותם כבר עם קילומטראז' מאוד מכובד וכאלה שעברו חיים לא קלים ועדיין לא היו בהם סדקים בצבע או גומיות שנקרעו בעזרת פתיחת או סגירת דלת. וגם ידית ההילוכים לא התקלפה... והחלונות לא השמיעו צלילים.

פורסם
שאלה לפ.ש.

סאנדרו, סטפווי, לוגאן ודאסטר רומניה. דוקר+ לודג'י מרוקו. בלי קשר, מכיר גם בעלי דוקר שעובדים מאוד קשה וכמה בעלי לודג'י וגם בהם אין שום דבר כמו שפותח השירשור מציין.

פורסם (נערך)
סאנדרו, סטפווי, לוגאן ודאסטר רומניה. דוקר+ לודג'י מרוקו. בלי קשר, מכיר גם בעלי דוקר שעובדים מאוד קשה וכמה בעלי לודג'י וגם בהם אין שום דבר כמו שפותח השירשור מציין.

בכל מקרה פ.ש הציג מספר בעיות שיש לדאצ׳יה וזה מצויין.

וכמו ציינתי מקודם לא חשוב איפה מייצרים אותם ומכל מה שבחור מציין הבעיה גדולה זה סדק ,שאר הדברים זה באמת קישקוש, כי שטיחים מבד אפשר לגמור תוך יום , ציפוי של ידית הילוכים גם כן .אני מכיר כאלו שסובלים מבעיות של זיעה חריפה בידיים משחקים ומשפשפים כל הזמן ידיד הילוכים או הגה וזאת התוצאה.

סדק זה דבר שכן מעניין (אותי לפחות)למה זה קרה אבל שוב אם לא נגרם שימוש חריג ברכב אז צריך להיות סיבה לזה.

מצד שני עדיין לא שמענו עוד משהו עם תקלה דומה כי אם זאת תקלת ייצור או חומרים זולים אז בטוח היינו שומעים מעוד אנשים .

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

פותח השירשור, האם הסדקים בצבע הם בחלק האחורי של הגג, בפס חיבור בין הדופן לבין הגג, מאחורי נקודת חיבור גגון?

אם כן, נתקלתי המון פעמים באיזכור של התופעה הזאת ברשת, בדאסטרים תוצרת רוסיה. rps20171111_214715.jpg

פורסם

אכן, בפורומים הרוסים מזכירים את זה כל הזמן, נכתב שהסיבה היא חוסר קשיחות מרכב. הוא "משחק" קצת וזה גורם לסדקים.

מעניין האם יש הבדל בטכנולגיית ייצור בין המפעל הרוסי למפעל הרומני.

פורסם

האם יכול להיות ש-"התפלק" בטעות דאסטר תוצרת רוסיה למשלוחים בישראל?

ידוע שהיצור ברוסיה הוא די מחפיר. בזמנו ראיתי ביקורת על קורולה תוצרת רוסיה שרחוקה שנות אור מהיצור ביפן(או אפילו בטורקיה)

• תוכן חדש...