Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי דאסטר שקיבלתי חדש בתור רכב עבודה. הרכב כרגע כשבע חודשים על הכביש. נראה לכם סביר מה שרואים בתמונות? אני מבין שמדובר במותג שמצטייר כזול ומהוה סוג של פשרה, אבל עדיין יש אנשים שמשלמים מאה אלף ש"ח עבורו. מרכבים קודמים שהיו לי, אני לא רגיל לאיכות ירודה כל כך.

IMG-20171108-WA0026.jpg

IMG-20171108-WA0024.jpg

IMG-20171108-WA0022.jpg

IMG-20171108-WA0023.jpg

IMG-20171108-WA0021.jpg

IMG-20171108-WA0025.jpg

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

You get what you pay for.

במקרה שלך אולי לא קנית אותו, אבל כן, זו האיכות של דאצ'יה. את הישראלים זה לא מעניין.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תרשה לי לשאול ו/או להציג זווית אחרת:

1. האם הידית הילוכים מתקלפת או שזה לכלוך שחור עליה? זה לא כל כך מובן מהתמונה.

2. השטיחים הם לפעמים "התקנה מקומית" ולאו דווקא מקוריים של היצרן.

3. האם הקונסולה של ההגה עברה פירוק בעברה לטובת התקנת מרימי שמשות או קודנית? זה נראה יותר כמו חלק שלא חזר למקום או שחטף מכה ונשבר מאשר בלאי טבעי.

4. הקרע בגומיית האיטום נראה כמו מחפץ חד ולא כפגם ייצור.

5. אני לא מבין מה רואים בתמונות עם הפח הלבן. זה סדק שמתפתח?

(ולא, אין לי מניות בקרסו, אני לא פריק של דאצ'יה ולא באתי לסנגר על אף אחד).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פנית ליבואן לטיפול במסגרת האחריות?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא סיפרת מה עובר על הרכב עד עכשיו, כמה הוא כבר גמא במהלך שבעת החודשים האחרונים, הביקורות על הדסטר בחו"ל טובות מאוד וניתן לראות רכבים אשר עברו התעללות קשה וממשיכים לתת תמורה מלאה למחיר הנמוך שלהם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לא סיפרת מה עובר על הרכב עד עכשיו, כמה הוא כבר גמא במהלך שבעת החודשים האחרונים, הביקורות על הדסטר בחו"ל טובות מאוד וניתן לראות רכבים אשר עברו התעללות קשה וממשיכים לתת תמורה מלאה למחיר הנמוך שלהם.

מחזק את דבריו.

בחלק מהתמונות נראה כי הרכב עבר שימוש מאסיבי עקב עבודתך אני מניח.

כפי שדיסקו שאל, פנית ליבואן?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

שטיחוני בד ( מתחת לרגלי הנהג ) נשחקים ככה תוך כמה חודשים גם ברכבים יקרים יותר.

אני לא סובל שטיחוני בד באופן כללי (ילדים מכניסים בוץ, צואת כלבים, מפילים אוכל - קשה לנקות אותם ).

הזמנתי סט שטיחוני גומי - פשוט מעולים לניקוי .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באמת תלוי מה הרכב עבר.

אני מסכים שהדאצ'יה רכב זול, מישיבה שלי בו הוא אכן מרגיש זול מאוד אפילו.

אבל חיים קשים והובלות תעביר מרצדס S500 וגם היא תתבלה לה בכיף.

באזור שאני גרתי בו היו הרבה קבלנים מהכפרים, בחיים לא ראיתי BMW סדרה 7 שנת 2016\2017 יותר קרועות מאלו.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
תרשה לי לשאול ו/או להציג זווית אחרת:

1. האם הידית הילוכים מתקלפת או שזה לכלוך שחור עליה? זה לא כל כך מובן מהתמונה.

2. השטיחים הם לפעמים "התקנה מקומית" ולאו דווקא מקוריים של היצרן.

3. האם הקונסולה של ההגה עברה פירוק בעברה לטובת התקנת מרימי שמשות או קודנית? זה נראה יותר כמו חלק שלא חזר למקום או שחטף מכה ונשבר מאשר בלאי טבעי.

4. הקרע בגומיית האיטום נראה כמו מחפץ חד ולא כפגם ייצור.

5. אני לא מבין מה רואים בתמונות עם הפח הלבן. זה סדק שמתפתח?

(ולא, אין לי מניות בקרסו, אני לא פריק של דאצ'יה ולא באתי לסנגר על אף אחד).

1. אכן הידית התקלפה, למרות שאין לי טבעות על היד. אני זוכר שבפיאט אונו ששירתה את משפחתי 17.5 שנה הידית נראתה כחדשה כמו ביום שיצאה מהמפעל.

2. שטיח מקורי של דאצ'ה, יש לנו כמה רכבים כאלו ובחלקם ישנו כבר חור. שוב באונו בת 17.5 שנים השטיחים יכלו לשרת עוד 17.5 שנים.

3. אני יכול לסגור את הקונסולה של ההגה, אבל אז הוינקר במצב פניה ימינה נופל כל הזמן כי כל הקונסולה עקומה.

4. את הקרע בגומיה יצרה דלת הנהג! פשוט הזוי...

5. זהו סדק בצבע בתעלות ניקוז על הגג. הרכב לעולם לא עבר תאונה או תיקוני צבע.

פורסם
סתם מתוך עניין, מה עובר על הרכב הזה?

כי ברגע שהופאכים רכב כזה לרכב הובלות אפשר לגרום לו להראות ככה גם אחרי שבוע.

הרכב הזה מוביל רק אותי עצמי ואת משפחתי. ואני מאוד שומר עליו, כי ככה אני רגיל מרכבים פרטיים שהיו לי בעבר.

פורסם

הרכב אכן נוסע הרבה, עד כה עבר 28K אבל חוץ מלנייד אותי ואת משפחתי לא מסיע בו כלום.

אני יכול לומר גם כמה דברים חיוביים על האוטו, אבל הבלאי / איכות ירודה של הרכבה ממש צורמת לי.

אני לא משווה למרצדסים אלה לרכבים אחרים פחות או יותר באותו תקציב ואף פחות.

את חריקת החלון נוסע אני לא יכול להשמיע פה :lol: זה די מביך.

לא פניתי ליבואן, כי הרכב אצלי בליסינג וזה ממש לא מעניין אותי. אבל אם היה רכב פרטי שלי, הייתי משתגע.

פורסם

מצד אחד, אכן מדובר במותג זול ובעל איכות חומרים בסיסית (שניתן לראות את זה היטב בתמונה שצרפת על סף הדלת).

מצד שני, כבעלים של אחד והכרות עם עוד כמה וכמה דאציות שנוסעות הרבה יותר מאשר 7 חודשים על הכביש, חד משמעי אני קובע (!!!) שמדובר ברכב ליסינג שמתנהגים אליו כמו אל רכב ליסינג ובגלל זה הוא גם נראה ככה.

מה שיותר מכעיס, היית פונה קודם ליבואן, היינו גם מקבלים את התיחסותו.

אולי יתקן הכל בחינם וביעילות?

סתם פוסט שיימינג!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...