Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם זה בלאי מזערי, אמנם נחשב לואו קוסט, אבל עדיין, זה ממש לא נעים להוציא רכב חדששש מהסוכנות ולקבל סדקים אחרי שנה כמו של סמוראי בן 20.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה שלא תפנו לדאציה ? הזמנות טובה לבדוק אותם ולקבל תיקון במסגרת אחראיות.

הרכב בליסינג לשלוש שנים שגם לא בטוח שכל השלוש שנים יהיה אצלי. למה שאני אעשה לעצמי את הכאב ראש הזה? ממש לא מפריע לי. אבל אם הייתי משלם עליו מאה אלף שח מכספי האישי בתור רכב פרטי, זה כנראה היה די מבאס.

פורסם

אם הייתי רוצה לקנות דאסטר והייתי מגלה שיופיעו עליו סדקים כאלה הייתי קונה דאסטר בכל זאת. זה סדקים כמעט ולא נראים שאין להם שום משמעות.

זה רכב דיזל אומטומטי 4על4 עם יכולות שטח ב100 אלף ש"ח. אתה מקבל הרבה יותר ממה שאתה משלם עליו.

פורסם

כתבתי פה באחת התגובות:

כבר ב 2012 ראו שיש בעיה וניסו לשפר את המצב, עזר חלקית. אין מה "לעדכן את היצרן", הוא מעודכן.

תקיון של זה הוא צביעה מחדש של מסילות הגג, אי אפשר לעשות משהו מעבר. הגיוני שגם אחרי תיקון הסדקים יחזרו.

אם זה היה האוטו שלי לא הייתי עושה כלום כרגע אלא ממתין עוד כשנתיים ( כל עוד האחריות בתוקף) ועוקב. האם סדקים בצבע מתפתחים למשהו יותר רציני?

אם לא מתפתחים - הייתי משאיר את זה ככה. אם כן מתפתחים, הייתי פונה למימוש אחריות.

• תוכן חדש...