Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש זמזם אורות ביונדאי I35?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המצבר מת בפתאומיות, כנראה בגלל אורות שנשכחו דולקים.

יכול להיות שברכב אין זמזם אורות, או שהוא פשוט לא תקין?

יונדאי I35 שנת 2011.

במידה ואין, איזה זמזם מומלץ להזמין? משהו פשוט להתקנה עצמית..

תודה...

פורסם

בכל מקרה עדיף להתקין ממסר, כך שהאורות יכבו וידלקו עם כיבוי והנעת הרכב.

כמה מסובך להתקין לבד ומה בדיוק צריך להזמין?

פורסם
שלום,

המצבר מת בפתאומיות, כנראה בגלל אורות שנשכחו דולקים.

יכול להיות שברכב אין זמזם אורות, או שהוא פשוט לא תקין?

יונדאי I35 שנת 2011.

במידה ואין, איזה זמזם מומלץ להזמין? משהו פשוט להתקנה עצמית..

תודה...

למיטב זיכרוני בחלק מרכבי יונדאי האורות מתכבים באופן אוטומטי לאחר פרק זמן מסויים גם אם שכחת לכבותם. ביונדאי I20 ככה זה עובד ללא זמזם אורות.

איזה כייף לי :)

פורסם

תנסה את הדבר הבא. תשאיר אורות דולקים וצא מהרכב ותנעל אותו, תמתין לפחות דקה ותבדוק האם האורות כבים.

הפטנט הזה עדיף על זמזם שהינו למעשה פסיבי ולא אקטיבי כמו מערכת לכיבוי אוטומטי של האורות.

איזה כייף לי :)

פורסם
תנסה את הדבר הבא. תשאיר אורות דולקים וצא מהרכב ותנעל אותו, תמתין לפחות דקה ותבדוק האם האורות כבים.

.

ייבדק היום

פורסם

טוב, אלה הממצאים: בכיבוי הרכב כאשר האורות דולקים, אורות הדרך כבים, ואורת חנייה ממשיכים לעבוד, ולא נכבים גם לאחר כמה דקות.

כנראה שאין מנוס מזמזם / ממסר - יש המלצות מה להזמין?

מה לגבי החלונות שלא עולים בנעילה? יש משהו פשוט להתקנה?

פורסם

תודה על בדיקת האורות! ממצא מעניין (ומטריד).

לגבי החלונות - מהנסיון שלי עם i35 מ-2014 (אבל מלפני מתיחת הפנים), החלונות עולים בלחיצה שנייה על כפתור הנעילה - ייתכן שהלחיצה השנייה צריכה להיות ממושכת, לא זוכר בדיוק, אבל בוודאות עובד - גם לחלון הגג.

פורסם

לגבי החלונות - מהנסיון שלי עם i35 מ-2014 (אבל מלפני מתיחת הפנים), החלונות עולים בלחיצה שנייה על כפתור הנעילה - ייתכן שהלחיצה השנייה צריכה להיות ממושכת, לא זוכר בדיוק, אבל בוודאות עובד - גם לחלון הגג.

תודה. אבדוק..

מנסה שוב- מחפש המלצה על זמזם או ממסר פשוטים להתקנה..

• תוכן חדש...