Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלגל מיסב עם תבריג למקלחון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דלתות המקלחון מחוברות לגלגלים כאלו הנעים בתוך מסילות (כל דלת על 2 גלגלים). באחת הדלתות חסר גלגל, נברתי באינטרנט בארץ, עברתי כמה חנויות טכניות, אספקה למקלחונים ובאלי אקספרסס. נאדה.

אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא במידה כזו בדיוק, אודה לו מקרב לב.

קוטר חיצוני 18 מ''מ, עובי 6 מ''מ, תבריג פנימי M4, יש מיסב בין הפליז והפלסטיקה, שאר המידות לפי תמונות. IMG_20171023_145541.jpgIMG_20171023_145554.jpgIMG_20171023_145617.jpgIMG_20171023_151031.jpgIMG_20171023_151055.jpgIMG_20171023_151146.jpg

פורסם

אני קניתי אצל החברה האלה:

http://galbuy.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=160&vmcchk=1&Itemid=160

מאוד נחמדים.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אסטרון?

ריש מערכות הנעה?

מיסב לכל? (מצטער אין לי לינק עבורו)

גל פרזול (ממליץ להתחיל ממנו)?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם מאוד קשה למצוא - אולי כדאי להחליף ל 4 גלגלים בקוטר 19 .

או בגודל תואם, אשר יותר קל להשיג.

כאשר יש בלאי על 1 - אפשר.. כי גם האחרים בדרך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...