Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לקראת רכישה של מאזדה 3 ספיריט ומתלבט בעיקר בין שנתון 14 לשנתון 15.

בגדול אני מעוניין לדעת מה השינויים המלאים שנעשו ברכב (כולל קוסמטים ומכאניים, ולו הקטנים ביותר)

לכל המתעניינים שיגידו לי לקחת 15 - אם אין הבדל בכלל או שהם לא קריטיים לי כמובן שמעדיף לשמור כסף ולרכוש את ה-14 אך כמובן שזה תלוי במה השתנה.

אשמח לעזרתכם :wink:

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

אם אני לא טועה, המתיחת פנים המשמעותית בוצעה במהלך שנת 2016. הרכב מגיע עם יותר מערכות בטיחות, ושינויים קוסמטים ואחרים. למשל גלגל ההגה שונה, הצג HUD צבעוני ויש עוד הבדלים. מצרף את המפרט שלפני המתיחת פנים ואת זה שאחריו. שים לב שגרסת הספיריט נקראית כעת PREMIUM, והיא מגיעה עם ריפודי עור..

נכון 2014 ו 2015 יותר זולות, אבל משיקולי הבטיחות בעיקר הייתי ממליץ לעשות מאמץ ולרכוש את זו שאחרי המתיחת פנים.

15049 mifrat mazda 3 Short 07-2016.pdf

מפרט מזדה 3 2016.pdf

פורסם
אם אני לא טועה, המתיחת פנים המשמעותית בוצעה במהלך שנת 2016. הרכב מגיע עם יותר מערכות בטיחות, ושינויים קוסמטים ואחרים. למשל גלגל ההגה שונה, הצג HUD צבעוני ויש עוד הבדלים. מצרף את המפרט שלפני המתיחת פנים ואת זה שאחריו. שים לב שגרסת הספיריט נקראית כעת PREMIUM, והיא מגיעה עם ריפודי עור..

נכון 2014 ו 2015 יותר זולות, אבל משיקולי הבטיחות בעיקר הייתי ממליץ לעשות מאמץ ולרכוש את זו שאחרי המתיחת פנים.

מבחינה כספית אין לי אפשרות להגיע לשנתון 16, המקסימום זה 15 וגם זה בחריגה.

בשנתון 15 הדגם עדיין נקרא ספיריט ולא פרימיום (ששונה בשנת 2016) לכן חלק מהמידע שכתבת אינו נכון.

תודה על המפרט אך הוא אינו מדוייק ומאוד קשה לקריאה, לכן אני שואל כאן אנשים מניסיון האם מכירים שינויים כאלו ואחרים..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

תוריד את הקובץ צרופה של המפרט הראשון למחשב (זה של תחילת 2016 - זהה ל 2015 ולדעתי גם ל 2014) ותקרא אותו - הוא מאוד מפורט וקריא. מתוך סקרנות - מה כתבתי לא נכון?

• תוכן חדש...