Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שישנו בכנסת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדובר במצב חירום לאומי.

למרר ליזמים את החיים ולתקוע להם אצבע בעין על כל תכנית, עוד יגרום לנזק בל יתואר שבספק אם יהיה אפשר לתקן אותו בעתיד.

זה לא מצב חירום לאומי - עושים מזה מצב חירום לאומי כתגובה פופוליסטית לזה שכל אחד רוצה היום לגור ב"דירה בבעלות" ולמחירי הדירות הגואים, במקום לפתח תחבורה מהירה ובניה מחוץ למרכזי הערים.

בינתיים מחירי הדירות לא ממש יורדים, והבניה הפרועה והבריונית על כל מטר פנוי, בצפיפות לא הגיונית, ובלי מחשבה רק כי צריך לספק עוד שטחי רצפה למגורים מתחילה כבר היום להתנקם בנו (עומסי תנועה, לדוגמה) ובעוד כמה שנים יבינו שזו בכיה לדורות - ברור לי שאתה בתור אדריכל מספק זוית ראיה אינטרסנטית וחד צדדית (וזה בסדר, גם אבא שלי כזה - ברור לי שזו הפרנסה שלכם), אבל אין לי צל צילו של ספק שבעוד כמה עשרות שנים יבינו עד כמה ההתנהלות הנוכחית יצרה מצב שדורות קדימה יבכו עליו.

פורסם

אדריכל זה מגיב אחר. הוא לא.

דעתו המבוססת על נסיונו המקצועי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...