Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

צריכה ייעוץ בבחירת רכב מיני או סופר מיני בתקציב 40K-50K.

הרכב ישמש אותי לנסיעות מאשדוד לחיפה וחזרה פעם בשבוע (סטודנטית שלומדת בחיפה),

לכן אשמח להמלצות על רכב אוטומטי שיהיה בטיחותי, חסכוני ואמין.

חשוב לי גם שיהיה משנתון גבוה יחסית וקילומטרז' נמוך (במידה וניתן), אז סביר שבתקציב שלי יהיה יותר קל למצוא רכב מיני ולא סופר מיני.

תודה מראש! :)

עריכה אחרונה על ידי noac
פורסם

הייתי שוקל פיגו 108 רובוטית, מאוד חיסכונית עם אמינות טובה.

ספייס סטאר גם אופציה מאוד חיסכונית.

בגיזרת הסופר מיני,

רנו קליאו,הרבה יותר זריזה עם איכות חומרים עדיפה פחות חיסכונית,איבזור טובה.

סוזוקי סוויפט גם חיסכונית עם מכלולים פשוטים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהתחשב בתקציב אני מניח שהתכוונת לסוויפט משנתונים 2010-2012. בנוגע לגרסה האוטומטית שלו, האם האוטו נחשב אמין?

מה לגבי טויוטה יאריס או מאזדה 2?

פורסם

ב2011 נכנסה סוויפט מדגם חדש.

אכן הרכב נחשב לאמין.

המזדה גם נחשבת לאמינה ודי זריזה, כדאי לקחת את רמת הגימור דינמיק ולא אקטי. עקב 6 כריות אוןיר בדינמיק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה. אם היית צריך לבחור בין הסוויפט למאזדה משנת 2012-2011 אוטומט, איזה היית בוחר?

אגב שאלה קצת מטופשת אבל הבורות שלי בענייני רכבים היא לא דבר של מה בכך ואין סיבה שלא אפגין אותה ברבים ואתפאר בה בראש חוצות. כשאתה אומר שב-2011 יצאה לסוויפט גרסה חדשה, פירוש הדבר הוא שאם אקנה רכב יד 2 משנת 2011 כבר מדובר בגרסה החדשה או רק רכבים משנת 2012?

תודה

פורסם

יכול להיות שנשארו עוד כמה רכבים מהדגם הישן, אבל תריצי בגוגל סוויפט 2010 על מנת לראות את הדגם הישן וסוויפט 2012 על מנת לראות איך ניראה הדגם הישן.

עבר הרבה זמן מאז שנסעתי על ה2, לכן תבחרי את הרכב שתתחברי אליו יותר.

פורסם

נראה שכן , שתיהן עם תיבת ארבעה הילוכים , ושתיהן עם מנוע בנפח 1242 סמ"ק עם 93-94 כ"ס ו12 קג"מ מומנט. בכל מקרה שתיהן דיי אמינות.

פורסם

תודה על התגובות, לספלאש פחות התחברתי מבחינת המראה שלה בעיקר.

לפי המחירים שראיתי ביד 2, אם אני מעדיפה רכב משנתון גבוה יותר (2014+), האפשרויות הן בעיקר פיקנטו/ספייססטאר/מיקרה.

יש יתרון בכלל לשנתון גבוה יותר כשמסתכלים על רכבים כאלה?

פורסם

לפי דעתי האישית לא הייתי הולך על רכב סופר מיני אלה על רכב מיני.

הייתי מחפש פיקנטו/ i10 מנוע 1.25.

מיקרה לא. ספייססטאר יותר חסכנות מאשר פיקנטו או i10 אבל פחות נעימה לנסיע.

פג'ו 108 זאת אופציה שאני אישית אוהב ואימי נוהגת על אחת, ב60 אלף את קונה אחת מהניילון. אבל היא עם גיר רובוטי, מאוד חסכונית יחסית לשאר אבל אם השם "גיר רובוטי" לא אומר לך שום דבר אז עדיף לוותר ולחפש פיקנטו או i10.

• תוכן חדש...