Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון ננעל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זכרתי ססמא. לאחר נסיונות חוזרות ונשנות של הקלדת ססמא לא נכונה, האייפון ננעל סופית. והוא רושם לי להתחבר לאייטונס.

התחברתי לאייטונס, והתוכנה לא מזהה את המכשיר שלי.

יש לי מלא תמונות ותוכן שלא גיביתי בשום מקום, ואני לא רוצה למחוק את האייפון.

נכנסתי דרך הענן, הוא לא נותן לי גישה לתמונות. הוא אומר שאני צריך להגדיר בהגדרות של הטלפון שאני מעוניין לתת גישה לענן.

האם יש איזשהי דרך לקבל גישה? לפחות שאוכל לגבות לפני שאמחק..

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

נסה את זה:

1. חבר את הטלפון לספק כח. לא למחשב. הצעד הזה חשוב - אל תדלג עליו.

2. בזמן שהטלפון מחובר לספק כח חיצוני, כבה אותו.

3. המתן כמה שניות עד שהטלפון יכבה לגמרי.

4. הדלק את הטלפון אבל אבל תשחרר את כפתור ההדלקה. השאר אותו לחוץ.

5. לחץ על כפתור הבית (הכפתור העגול) והחזק אותו לחוץ.

6. אם עשית הכל בדיוק כמו שמתואר, הטלפון יכנס למצב DFU בו רואים ציור עם כבל.

7. נתק את הטלפון מספק הכח וחבר אותו למחשב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הפתרון שקיבלת מהבחור מעלי יתן לך את האפשרות לאפס את המכשיר אבל לא לגבות את המידע שבו, אתה תצטרך לאפס את הסיסמא דרך האימייל או אפל, גם אם תאפס את המכשיר, אתה תחוייב בהדלקה להכניס אימייל וסיסמא של האפסטור שלך, ואם לא תזכור אותה המכשיר הלך לפח.

נסה לאפס אותי בעזרת password recovery

פורסם

לענן שלי אני מחובר, אין בעיה. הבעיה היא הpasscode של מסך הנעילה. הבעיה הגדולה שאני אדיוט, לא גיביתי את הענן, לא גיביתי בשום מקום את התמונות הרבות שיש לי. והכל הולך לפח... שנה שלמה של זכרונות וחווית שתועדו בתמונות.

לאחר 10 נסיונות להקליד סיסמא, הכל אבוד. המכשיר רושם disabled - connect to itunes

דיברתי עם אפל באנגליה, אך ללא הועיל. הנציג אמר לי שאין להם דרך לבטל את הנעילה מרחוק, ושאני חייב לעשות ריסטור.

בניגוד למה שמסר לי הנציג, קראתי האינטרנט על מישהו מהארץ ששוחח איתם והם כן ביטלו לו לאחר אימות זהותו.

תלמדו לקח ממני, ותגבו תגבו ותגבו הכל. לא מחר, עכשיו.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

לצערי הרב לאייפון אין דרך לאפס סיסמאת מסך, אם שכחת הכל הלך לפח.

אם זה אבוד לפחות תאפס את המכשיר בעזרת השיטה ששוגיפלקס הסביר לך, רק תוודא שאתה זוכר את האימייל והסיסמא של הApple ID שלך לפני.

פורסם

אני בסרט הזה עם איפד, לאחר ריסטור המכשיר נעול עם חשבון אפל שאיני יודע מה הוא, אפל חו"ל לא יכולים לעזור לישראלים.

התמיכה בארץ מפנה לתמיכה בחול.

בקיצור, לאט לאט הם מאבדים קהל לקוחות. אני כבר לא מתקרב אליהם.

פורסם
אני בסרט הזה עם איפד, לאחר ריסטור המכשיר נעול עם חשבון אפל שאיני יודע מה הוא, אפל חו"ל לא יכולים לעזור לישראלים.

התמיכה בארץ מפנה לתמיכה בחול.

בקיצור, לאט לאט הם מאבדים קהל לקוחות. אני כבר לא מתקרב אליהם.

אתה צריך להאשים רק את עצמך ולא את אפל. אפל מצידה מעוניינת לשמור על הנתונים שלך מפני גישה של אנשים לא מורשים כפי שקרה במקרה בארה"ב

שכוחות הביטחון ביקשו מאפל לפרוץ מכשיר והיא מצידה טענה שאינה יכולה או משהו דומה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני זה לא הבעיה. לא מחזיק יותר אפל.

המכשיר אינו שלי, המכשיר של זוג מבוגרים שהסתבכו עם המכשיר

המכשיר ננעל כי הנכדים הקישו סיסמא לא נכונה יותר מדי פעמים

מכאן אין דרך לשחרר את המכשיר (אפילו עם הסיסמא הנכונה) אלא רק ריסטור. (ואם יש לך תמונות בעלות ערך ?? לאפל עצמם אין אפשרות לפתוח את המכשיר, זה לא טמטום ?? )

אחרי ריסטור המכשיר עדיין נעול, וה APPLE IDS שלהם לא עובדים, כלומר מישהו אחר הכניס כנראה את שלו.

כל מה שאני רוצה זה לדעת איזה ID מדובר, לא ביקשתי לפרוץ ולא ביקשתי ניסים ונפלאות.

תמיכת ישראל הכינותי מראש עם חשבונית קנייה להוכחת בעלות.

ועדיןי - אפל מסרבים לעזור, לא בגלל אבטחה, בגלל שהם לא תומכים בישראלים.

אז הם מכריחים אותך להשתמש ב ID שלהם, אבל תמיכה הם לא נותנים.

אז תגיד לי אתה, זה בסדר ?

• תוכן חדש...