Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

משהו ששמתי לב אליו במקרה. אני מאמין שאין פה בעיה. אבל בכל זאת אבדוק מולכם לכל מקרה

ברשותי מאזדה 3 שנת 2017 דגפ פרימיום. שמתי לב כמה פעמים שאחרי נסיעה שבמהלכה הטורים היו קצת גבוהים נניח 3 4 או יותר. לפרק זמן לא קצר. נניח עליה ארוכה. אחרי שאני מחבה את המנוע המאווררים (שניים) ממשיכים לעבוד מספר דקות ונכבים. אציין שאין שום דבר שמתריע על חום מנוע מבחינת נוריות או צפצוף. הכל עובד כרגיל

זה קצת מוזר לי מאחר ואני לא זוכר שהיה לי דבר כזה במאזדה 6 שנת 2004 הקודמת שלי. מה גם שעד כמה שאני זוכר זה היה נפוץ במכוניות עם מנועים קטנים. כלומר שהיוניט היה מזהה חום מנוע גבוה וממשיך לקרר אחרי הכיבוי.

מה אתם אומרים. זה אמור להיות ככה?

אם מישהו עם כזה רכב חווה את זה גם אשמח שתעדכנו.

תודה מראש

פורסם

לא נראה לי שיש בעייה, יש לא מעט רכבים בהם המאווררים ממשיכים לעבוד עוד מספר שניות לאחר דימום הרכב.

לאחר הדימום טמפ' נוזל הקירור עולה עקב הפסקת הסירקולציה במערכת. אם הרכב תוכנן לכך, המאווררים ימשיכו לעבוד עוד מספר רגעים על מנת להגיע לטמפ' שקבע היצרן ויכבו מעצמם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה איתמר. אתה כותב מספר שניות. אבל כפי שציינתי זה עניין של דקות ולא שניות. משהו כמו 3 דקות נניח

האם עדיין בגבול הסביר להערכתך?

פורסם

תודה רבה חברים. אכן להבנתי אין בעיה וזה לאחר שמצאתי בספר הרכב, דבר נדיר כשלעצמו...:). הסבר בדיוק על זה. לראיה:

Inked2017-09-08 12.02.28_LI.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...