Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i10 החדשות 2017

Alonattias
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתכנן לקנות i10 חדשה מהחברה.

(חייב חדש לא משנה למה ) ורציתי לשאול אם הרכב שווה מבחינת ביצועים ? ומבחינת המכירה שלו אחרי זה והכל . הבנתי שהערך יורד ברמה משמעותית .

פורסם

יש לי את הרכב כשנה.

רכב מעולה, זמינות כוח טובה ב 1.2 וצריכת דלק של 1:15 משולב עם מזגן.

לא יודע לגבי סחירות עתידית מכיוון שאני בליסינג פרטי דרך שלמה סיקסט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בהחלט רכב טוב, המנוע סוחב בצורה טובה אך כמובן זה לא רכב חזק.

הסלון נעים ומשולב 2 צבעים, המושבים עם תמיכת צד טובה אם כי לאנשים גדולים יכול להיות צפוף מעט.

תא מטען בין הגדולים בקטגוריה פחות טובה מבחינת צריכת דלק.

שקלתם את הספארק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בהחלט רכב טוב, המנוע סוחב בצורה טובה אך כמובן זה לא רכב חזק.

הסלון נעים ומשולב 2 צבעים, המושבים עם תמיכת צד טובה אם כי לאנשים גדולים יכול להיות צפוף מעט.

תא מטען בין הגדולים בקטגוריה פחות טובה מבחינת צריכת דלק.

שקלתם את הספארק?

לא הולך על ספארק לא אוהב

פורסם

יש גם את הפיקטו, היתרון שלה הוא באחריות המורחבת,בלימה אוטונומית.

הביצועים דומים ליונדאי והסלון מרשים אם כי איכות חומרים דומה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ לפני שאתה בטוח שאתה לא אוהב רכב לנסות כמה שיותר ואז להיות יותר חכם. אלא אם יצא לך לנהוג כבר על הספארק ואז אני חוזר בי כי אתה לא סתם אומר. גם הפיקנטו אגב לגמרי שווה נסיעת מבחן. רכב מאוד מאובזר ומגיע עם 7 שנות אחריות שזה לא רע בכלל ויכול לתת לך קצת ראש שקט לאחר הקנייה לכמה שנים.

פורסם
ממליץ לפני שאתה בטוח שאתה לא אוהב רכב לנסות כמה שיותר ואז להיות יותר חכם. אלא אם יצא לך לנהוג כבר על הספארק ואז אני חוזר בי כי אתה לא סתם אומר. גם הפיקנטו אגב לגמרי שווה נסיעת מבחן. רכב מאוד מאובזר ומגיע עם 7 שנות אחריות שזה לא רע בכלל ויכול לתת לך קצת ראש שקט לאחר הקנייה לכמה שנים.

הפיקנטו וה-i10 דיי דומות אחת לשנייה (בכל זאת, שתיהן מאותו קונצרן). היתרון של הפיקנטו מתבטא ב7 שנות אחריות שמגיעות איתה, אבל מעבר לזה באמת ששתיהן מעולות.

פורסם

נהגתי גם בפיקנטו וגם ביונדאי i10 מהדור האחרון, הפיקנטו נעימה יותר לדעתי, יש לה יתרון בנושא האבזור ובייחוד בנושא האבזור הבטיחותי. מבחינת ביצועים, אף אחת מהן לא מכונית מרגשת לנהיגה או מכונית חזקה. הן סוחבות בסדר ותו לא.

צריכת הדלק לא מבריקה באף אחת מהן, כמובן שזה תלוי באופי הנסיעות ובנהג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
נהגתי גם בפיקנטו וגם ביונדאי i10 מהדור האחרון, הפיקנטו נעימה יותר לדעתי, יש לה יתרון בנושא האבזור ובייחוד בנושא האבזור הבטיחותי. מבחינת ביצועים, אף אחת מהן לא מכונית מרגשת לנהיגה או מכונית חזקה. הן סוחבות בסדר ותו לא.

צריכת הדלק לא מבריקה באף אחת מהן, כמובן שזה תלוי באופי הנסיעות ובנהג.

מתלבט עכשיו ביניהם

פורסם

אני הייתי בוחר בפיקנטו בלי לחשוב פעמיים, בעיקר בגלל האבזור העדיף והמערכות האקטיביות. כמובן שיש עוד יתרונות כמו אחריות ארוכה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ביונדאי דוחפים מאוד חזק את ה-1.2 ליטר הלא מאובזר, החל מ-69K זה פער של כמעט 10,000 שקל לעומת הפיקנטו שם ההבדל בין ה-LX הבסיסי ל-EX המאובזר הוא כמה מאות שקלים. לדעתי היונדאי עדיין רלוונטית.

פורסם
ביונדאי דוחפים מאוד חזק את ה-1.2 ליטר הלא מאובזר, החל מ-69K זה פער של כמעט 10,000 שקל לעומת הפיקנטו שם ההבדל בין ה-LX הבסיסי ל-EX המאובזר הוא כמה מאות שקלים. לדעתי היונדאי עדיין רלוונטית.

גם אנימהייתי בוחר בפיקנטו, בגלל מה שכבר נאמר וגם בגלל עיצוב מיוחד יותר לדעתי

אני הייתי בוחר בפיקנטו בלי לחשוב פעמיים, בעיקר בגלל האבזור העדיף והמערכות האקטיביות. כמובן שיש עוד יתרונות כמו אחריות ארוכה יותר.

נתנו לי הצעה ליונדאי לא הדגם היוקרתי. אלא דגם הinspire של 72.800 כולל אבזורים של מפתחות חכמים מערכת מולטימדיה חיישנים משענת יד . שווה לא ?

פורסם

מדובר בפער משמעותי מהפיקנטו בעיני.

קשה לי לתמחר בלימה אוטונומית שאין ביונדאי אבל מדובר בפער מחיר מספיק משמעותי כדי להטות את הכף לטובת היונדאי.

• תוכן חדש...