Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה, המחשב עובד ממש גרוע. מתרסק כול הזמן ועובד איטי.

זה מחשב נטו לאינטרנט. אין לי שם כלום חוץ מתוכנות בסיסיות ומוזיקה.

האם יש משהו שאפשר לעשות לפני שאני עושה פורמט או מתקין וינדואס מחדש?

פורסם

זה שמתרסק כל הזמן - האם קורה שאתה מפעיל אפליקציה ואז הוא קורס? כי אם כן יכול להיות שצריך לשים משחה טרמית בין המעבד לגוף הקירור.

אם קורס אקראית - כניראה שיש איזה דרייבר שגורם למערכת ההפעלה לקרוס, ופתרון זה לבצע התקנה נקייה מחדש

לגבי מהירות - שים דיסק SSD עבור מערכת ההפעלה ותקבל שגם מחשב "ישן" יתחיל לעבוד מאד מאד מהר כיוון שסמני ההמתנה לקריאה/כתיבה מדיסק מכני נעלמו כיוון שאתה עובד עם דיסק FLASH

קובי

:-)

פורסם

אפילו לפני משחה טרמית, בן כמה הוא ומתי הוא נפתח לניקוי פעם אחרונה? גם אני מהמר על התחממות כדבר ראשון לבדיקה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תתקין את זה:

http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

לאיזה טמפרטורות המחשב מגיע?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

נראה תקין.

אבל הייתי מנקה אבק/מחדש משחה בכל מקרה, לא יזיק.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תתקין תוכנת חינם בשם passmark burn in test

תריץ בדיקה - חפש בעיקר שגיאות בזכרון או בדיסק.

אם הכל טוב, תתקין מערכת הפעלה מחדש, רצוי הפעם על SSD.

:turn-l:
פורסם
נראה תקין.

אבל הייתי מנקה אבק/מחדש משחה בכל מקרה, לא יזיק.

סתם לצורך העניין אני הייתי אובססיבי לטמפרטורה פעם.

ראיתי איזו השוואה ברשת לא מזמן, שבמחשבים מודרנים כמעט ואין הבדל בביצועים בין מעבד/לוח מקורר לבין לוח בסקאלה התחתונה.

כל עוד המחשב לא קורס אז אין מה לדאוג...

ולענייננו:

1. באיזה ווינדוס מדובר? החל מ-WIN8 הנושא של חידוש/רענון מערכת ההפעלה מאד נוח.

2. מה המפרט?

עוד הצעות:

1. לנקות קבצים זמניים עם CCLEANER

2. לעבור על הרשימה של ה- STARTUP, ולהוציא משם יישומים שאין צורך שיעלו עם המחשב.

פורסם

לא מדוייק. לכל לוח אם ומעבד מוגדרת טמפ' גג שלאחריה המחשב מתחיל להפחית ביצועים ע"מ לייצב את הטמפ' (thermal throttling).

אם המחשב לא מגיע למצב הזה הבעיה היא לא בטמפ', אבל לא נכון לומר שאין פגיעה בביצועים בעקבות התחממות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
תתקין תוכנת חינם בשם passmark burn in test

תריץ בדיקה - חפש בעיקר שגיאות בזכרון או בדיסק.

אם הכל טוב, תתקין מערכת הפעלה מחדש, רצוי הפעם על SSD.

תודה

ניסיתי עם התוכנה לא מצא שום שגיאות.

בקשר להמלצות על SSD, תודה אבל אין שום צורך :). המחשב משמש 99 אחוז לגלישה באינטרנט שזה קריאת פורומים והזרמת יוטיוב ב-720P מקסימום, והמהירות שלו סיפקה אותי לגמרי.

מפרט המחשב זה מעבד I3 3220 ו-4 גיגה ראם כאשר בזמן מאמץ כביכול עובדים 1.8 מהם.

חשדתי אולי באיזה רוגלה אבל הווינדואס אסנשיאלס לא מוצא כלום.

אני אנסה אולי באמת לפתוח את המארז ולנקות משם אבק. מקווה שזה יעזור.

• תוכן חדש...