Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מעט יותר משנה ביקשתי להתקין לרכבי "תפוח" גרירה. מכיוון שניתן לבצע זאת רק אצל מתקין מורשה מטעם משרד התחבורה, פניתי ל"נגררי אשקלון" על מנת שיבצעו זאת. לאחר סיום ההתקנה נשלחתי למשרד הרישוי על מנת לרשום את התפוח ברשיון הרכב. לאחר תיקון טעות (שאפרט אחר כך) התפוח נרשם ברשיון. כך נסעתי כשנה, עד שלפני כחודשיים עצר אותי שוטר ורשם לי דו"ח - 500 ש"ח- על כך שהתפוח מסתיר חלק ממספר הרישוי. כל הסבריי שההתקנה בוצעה על ידי "מתקין מורשה" נפלו על מה שנקרא אוזניים ערלות. תשובתו של השוטר היתה "אז לך למתקין, שהוא ישלם את הדו"ח. תשובה לעינין! קיצורו של דבר - התקנה לא נכונה עלתה לי 500 ש"ח.

כפי שציינתי קודם - לאחר ההתקנה נשלחתי למשרד הרישוי, שם התברר שטופס השקילה של הרכב שנתנו לי הוא של משאית ולא של רכבי. קיבלתי טופס אחר. ניתן היה לצפות להתנצלות או בקשת סליחה על הטרטור המיותר שגם הוא נבע מאשמתם המלאה, אבל כנראה הם לא מאמינים בזה.

עצה קטנה - בידקו (אם מותקן ברכבכם) שהתקן הגרירה או חלקים ממנו אינם מסתירים את מספר הרישוי או חלקים ממנו. המדינה מוצצת מאיתנו מספיק כסף גם כך מבלי להוסיף לה או להוסיף עוד דו"ח למילוי מכסת הדוח"ות של שוטר.

פורסם

חוץ מאשר שאני אתרגז ואבזבז זמן - איזה תועלת נראה לך שזה יביא? הוא ישלם את הדו"ח? הוא יגיד שאכן ביצע התקנה לא נכונה?

פורסם

איזה רכב זה? מזדה 3?

מתקין מקצועי היה מתעקש להתקין לך וו נשלף או לא מתקין כלל.

מניסיון בהתקנה ברכב שלי.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם (נערך)

הרכב הינו סיטרואן סי 5. המתקין כלל לא התייחס לכך או הציע. אני סמכתי עליו מתוקף היותו "מתקין מורשה" מטעם משרד התחבורה, מה שמראה כמה שווה ההרשאה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי avz
פורסם

הדבר העצוב יותר מההתקנה של ה-וו גרירה הוא הדו''ח שקיבלת מהשוטר. מה כ''כ קשה לתת לבן אדם חובת תיקון הכשל תוך מספר ימים והצגה של התיקון מול בוחן? למה שיפגע כלכלית?! הוא לא פגע באף אדם או רכוש.

פורסם

לדעתי קח את הדוח, צלםפ את ההתקנה, לך למתקין אחר שיתקן את הליקוי ותתבע בתביעות קטנות את כל ההוצאות.

הסיבה לתביעה היא לא הכסף אלא העיקרון ושלהבא יקפידו יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
למה ללכת למתקין אחר ולא למתקין המקורי?

הרי האחריות היא של המתקין המקורי, שיגש אלין קודם כל ויתן לו הזדמנות.

מהסיבה הפשוטה על מתקין ששולח אותי עם הטופס הלא נכון ובסוף מסתבר שהתרשל גם בהתקנה אני לאר סומך והייתי מעדיף שמתקיןם מורשה אחר יבדוק בכלל אם ההתקנה בוצעה כראוי.

פורסם

וותיק כמוך בטח יודע שלא מצטטים תגובה מעל :wink:

אינך יכול לצפות ממתקין שיפצה עבור משהו שלא ניתנה לו הזדמנות לתקן בעצמו, לפעמים טעויות נעשות בתום לב.

או כמו שאמר לי המנהל העבודה שלי, אחרי שעשיתי פעם טעות "מי שלא עובד, לא טועה".

פורסם

ציטטתי כי לא שמתי לב שאין הודעות נוספות 8)

מצד אחד צריך לתת לתקן אבל מצד שני מדובר באביזר בטיחותי ומי שנכשל בשני דברים שונים בהתקנה אחת מפחיד אותי לתת לו הזדמנות נוספת.

פורסם

בית המשפט לא יראה בעין טובה את זה שלא נתת לרשלן הזדמנות לתיקון הטעות, מה שהיה חוסך לבית המשפט זמן וכסף.

צעד ראשון חייב להיות פניה למתקין עצמו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפני מעט יותר משנה ביקשתי להתקין לרכבי "תפוח" גרירה. מכיוון שניתן לבצע זאת רק אצל מתקין מורשה מטעם משרד התחבורה, פניתי ל"נגררי אשקלון" על מנת שיבצעו זאת. לאחר סיום ההתקנה נשלחתי למשרד הרישוי על מנת לרשום את התפוח ברשיון הרכב. לאחר תיקון טעות (שאפרט אחר כך) התפוח נרשם ברשיון. כך נסעתי כשנה, עד שלפני כחודשיים עצר אותי שוטר ורשם לי דו"ח - 500 ש"ח- על כך שהתפוח מסתיר חלק ממספר הרישוי. כל הסבריי שההתקנה בוצעה על ידי "מתקין מורשה" נפלו על מה שנקרא אוזניים ערלות. תשובתו של השוטר היתה "אז לך למתקין, שהוא ישלם את הדו"ח. תשובה לעינין! קיצורו של דבר - התקנה לא נכונה עלתה לי 500 ש"ח.

כפי שציינתי קודם - לאחר ההתקנה נשלחתי למשרד הרישוי, שם התברר שטופס השקילה של הרכב שנתנו לי הוא של משאית ולא של רכבי. קיבלתי טופס אחר. ניתן היה לצפות להתנצלות או בקשת סליחה על הטרטור המיותר שגם הוא נבע מאשמתם המלאה, אבל כנראה הם לא מאמינים בזה.

עצה קטנה - בידקו (אם מותקן ברכבכם) שהתקן הגרירה או חלקים ממנו אינם מסתירים את מספר הרישוי או חלקים ממנו. המדינה מוצצת מאיתנו מספיק כסף גם כך מבלי להוסיף לה או להוסיף עוד דו"ח למילוי מכסת הדוח"ות של שוטר.

אתה בעל הרכב ,זה האחריות הראשונה שלך לבדוק אם התפוח לא מסתיר את המספר! אם היית אומר את זה למתקין ,הוא היה מתקן על המקום, מכיוון לא אמרת הוא השאיר את זה כמו שזה(הידוע כשיטת המצליח)

• תוכן חדש...