Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי סבב טלפונים קצר וגיליתי שלהתקין מגבר ולחברו לסאב ו 2 רמקולים עולה כולל הכל 300 שקל..

עכשיו השאלה שלי היא איזה ציוד בדיוק אני צריך כדי להתקין מגבר 4 ערוצים,לחבר אותו בגישור לסאב,ואת שני הערוצים הנותרים לחבר לרמקולים אחוריים.

האוטו המדובר הוא דיהטסו שרייד שנת 92 כך שלא צריך כבלים ארוכים מדי, עכשיו אני צריך לדעת אם לקנות את הערכה ה"סטנדרטית" שכוללת את ה 5 מטר rca והבית פיוז והכו'...או שללכת לחנות אלקטרוניקה ולקנות את כל הרכיבים לחוד?

כמו כן לרדיו דיסק שלי יש 3 יציאות rca ומתח יציאה של 5V ...איך כל זה משפיע על ההתקנה שלי?

כל זה כמובן אם אני יחליט לחסוך 200 שקל ולנסות להתקין לבד..

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
פיוזזז 60אמפר ככה כבל 8 גי'ג 5 מטר ככה

וכבל אר סי אי הכל יעלה בערך 150 ש"ח

למה 60A? כבל של 8G ישרף כבר ב-50A ופחות.

לכבל של 8G משדכים בדר"כ פיוז של 30A!

ג'ניה

:king:

פורסם

בערכות שראיתי יש בד"כ כלל פחיוז של 30A...מה שכן למיטב הבנתי אני צריך לקנות גם מפצל לא?

והאם זה ממש מסובך להרכיב לבד הכל?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

לא משנה כבר...החלטתי לחסוך כאב ראש וללמוד בעצמי איך עושים את זה לכן נסעתי למתקין והוא עשה עבודה מעולה לטעמי ומאד נקיה והכל עלה לי סה"כ 280 שקל..כולל חיווט והכל...

אני מרוצה עד הגג...:-D הרוקפורד נותן בראש...

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

הrca של קליפורניה בום...

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...