Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב עם רשימה כזאת, לוקח את המילים בחזרה [emoji3]

אגב אותו חץ שממליץ על החלפת הילוך לא פעול באופן "טיפש" על פי סל"ד בלבד אלא גם על פי עומס על המנוע באותו רגע.

אם אתה עולה בפול גז נגיד בהילוך שלישי הוא לא ימליץ לך לעלות לרביעי כל כך מהר, בניגוד לנסיעה במישור עם מעט גז.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

יש לי ניסיון רב עם המנוע הנ״ל, הן בקליאו 3 2012 והן בקליאו 4 2015 שעדיין במשפחה.

אני חיפאי, ואין ספק שהעליות הן עקב אכילס של המנוע. יחד עם זאת וכפי שאמרו כאן, שימוש נכון בגיר (גם ביציאה מרמזור בעליה) יאפשר יצירת ושמירת קצב סבירה (ביחס למה שהמנוע יכול לספק כן?).

האמת, הבעיה היא לא רמזור בעליה שאז יוצאים מהמקום. עכב האכילס האמיתי כאן הוא בעת האטה בגלגול באמצע עלייה שאז קשה (לא בלתי אפשרי) לפתח מהירות.

ובכל זאת, הסנדרו אכן חבילה מאוד מאוד משתלמת גם עם המנוע הדי עגלתי הזה.

אין ספק שאם היה המנוע 0.9t כמו בסטפווי (והקליטו זה היום הבסיס) זה היה די מושלם. לאו דווקא בשל תוספת הכ״ס, אלא בשל מומנט עדיף בהרבה. 14 ומשהו לעומת 10 ומשהו.

בן

נ.ב. לגבי סימון שינוי הילוך- לא בקליאו 3 ולא בקליאו 4 ייחסתי לו חשיבות. רעש הטורים במנוע הזה מספיק ברור.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לפ.ש

תבקש נסיעת מבחן חוזרת אחרי מספר המלצות אתה תראה שרכב מסוגל לעבור 55 קמייש בעליה.

אם כבר אותי מעניין האם פדל קלאץ רועד או רועש בN שנוגעים בו עם הרגל.

עשיתי נסיעת מבחן עם דיזל סטפווי וזה דבר שהפריע לי.

יש בפורום שיש להם דאצ׳יה סטפווי דיזל ,האם אתם מרגישים שפדל קלאץ׳ רועד ?

פורסם

לדעתי פותח השירשור הגיע מתוך מטרה לקנות ולכן היה אצלו נחמד...הנציג נחמד...התא מטען נחמד...איבזור נחמד...נוחות נחמד...לדעתי צריך להגיע לבחון רכב חדש עם נטרליות, כם לא- אחרי חודש אתה מגלה על כמה ויתרת וכמה "עיגלת פינות" בשביל הרכב שכ"כ רצית והסתכלת עליוב"משקפיים ורודות"

פורסם
לדעתי פותח השירשור הגיע מתוך מטרה לקנות ולכן היה אצלו נחמד...הנציג נחמד...התא מטען נחמד...איבזור נחמד...נוחות נחמד...לדעתי צריך להגיע לבחון רכב חדש עם נטרליות, כם לא- אחרי חודש אתה מגלה על כמה ויתרת וכמה "עיגלת פינות" בשביל הרכב שכ"כ רצית והסתכלת עליוב"משקפיים ורודות"

באתי ניטראלי על מנת לבדוק את האוטו כדי לדעת אם לקנות 1.2 או לחכות שיגיע מנוע 1.0. מסביב לאוטו הכל באמת "נחמד"

נכנסנו לסוכנות של דאציה בזמן העבודה עם בגדי עבודה מאובקים. הנציג ישר ניגש הסביר , הראה, פתח, נתן לנסוע. בסוכנויות רכב אחרות בחיפה כשנכנסנו ככה אפילו לא הסתכלו עלינו. אז בשבילי זה נחמד. האוטו לא מרגיש ונראה כמו סוסיתא קוביה. אמנם מכונית זולה אבל יש מה שאתה צריך ובאמת שהיא נוחה, לא רק אני הרגשתי ככה גם 2 החברה שהיו איתי. תא מטען שלה די גדול ומספק כרכב שני לא כרכב הובלות.מה לא בסדר? לקחנו את האוטו לסיבוב ואני חוזר ואומר בעיר הוא מספק אבל בעליות זו הבעיה אז כאן נכנס ה"לא" הגדול ברכישת המכונית עם המנוע הזה ומחכה למנוע החדש . אם גם הוא לא יסחב אז נרד מהאוטו הזה. איפה יש בעיה עם נייטרליות?

כמה פעמים יצא לך ללכת לקנות רכב חדש לבחון אותו עם 3 אנשים שזה יוצא 270 קילו ברכב?

(צריכים דיאטה)

פורסם

יש לי את הסטפווי רובוטי 0.9. ממעלה משנה. הרכב היה באילת ובחרמון. נכון שיש קושי למנוע במשקל גבוה, יחד עם זאת לא ראיתי ממש בעיה כל שהיא משמעותית בסחיבה. במיוחד ביחס מחיר.

פורסם
יש לי את הסטפווי רובוטי 0.9. ממעלה משנה. הרכב היה באילת ובחרמון. נכון שיש קושי למנוע במשקל גבוה, יחד עם זאת לא ראיתי ממש בעיה כל שהיא משמעותית בסחיבה. במיוחד ביחס מחיר.

אין בסיס להשוואה, מנוע ה 0.9 הוא טורבו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי השוואןת בחול המומנט המירבי במנוע החדש מגיע ב 2700 סלד ובישן ב 3500 סלד ולכן מציינים שהוא נמרץ יותר ולדעתי זה גם יתבטא בעליות. מנוע ה1.2 מבוסס על טכנולוגיה כמעט בת 30.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם (נערך)

אחרי שהתלהבת הגיע זמן ההזמנה. אנחנו הזמנו *סטופוי* 0.9 ידנית כחולה, חיכינו 3 חודשים אחרי ששמנו מקדמה, צפי?! אין ולא יהיה!!!!!! ויתרו וחזרנו לפיקנטו הרביעית. חבל. הנציג עם כל האהבה שלי אליו,הציע דיזל, אוטומטית, אפילו את הגרסא הישנה(2 חתיכות שנשארו ב2000 שח הנחה, פחח סלחו לי) אבל את הידנית פשוט לא היה. לא -1, -10.

עכשיו שמתי לב, סוכנות נשר. בהצלחה בהזמנה.

עריכה אחרונה על ידי or10cohen
פורסם
אחרי שהתלהבת הגיע זמן ההזמנה. אנחנו הזמנו *סטופוי* 0.9 ידנית כחולה, חיכינו 3 חודשים אחרי ששמנו מקדמה, צפי?! אין ולא יהיה!!!!!! ויתרו וחזרנו לפיקנטו הרביעית. חבל. הנציג עם כל האהבה שלי אליו,הציע דיזל, אוטומטית, אפילו את הגרסא הישנה(2 חתיכות שנשארו ב2000 שח הנחה, פחח סלחו לי) אבל את הידנית פשוט לא היה. לא -1, -10.

עכשיו שמתי לב, סוכנות נשר. בהצלחה בהזמנה.

אתה לא מזמין רכב בלי שהוא נמצא במלאי בבונדד או בלי שמשריינים לך רכב מהזמנה קיימת של היבואן ונותנים לך מועד אספקה ברור...

פורסם (נערך)

אז שריינו. אולי אני לא מבין גדול אבל שילמנו 2500 שח ואמרנו לנו שעוד שבוע ימצא רכב ותיהיה הזמנה(?). כמובן שהכסף חזר במלואו.

לשאלתכם:

1. עשינו נסיעת מבחן על סנדרו סטופוי.

2. התלהבנו ושילמנו את ה2500 שח על מנת לקנות את הרכב. 0.9 ידנית כחולה עם כל מיני תוספות.

3. לא נמצא רכב 3 חודשים. כל שבוע אומרים שבוע הבא ידעו אם תיהיה אוניה וכו. אין צפי כלל קדימה בתאריכים מדוייקים.

4. הציעו לנו את כל הדגמים האחרים. דיזל, אוטומט, שאריות מהדגם הקודם וכו'. מה שלא מתאים לנו.

5. חזר הכסף של המקדמה הזמנה וואטאבר.

6. המשכנו עם הפיקנטו החדשה( הרביעית שמחלפים מ2011).

7. שמחים ונהנים.

עריכה אחרונה על ידי or10cohen
פורסם

אותי מפחיד לנהוג ברכב כזה, עם ביצועים של נמלה.

לפי התיאור שלך אין לו בטיחות אקטיבית בכלל.

כלומר: במקרה של ארוע מסוכן לא תוכל להימלט. הרכב לא יגיב כמו שצריך.

• תוכן חדש...