Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, לאחר חפירה בנבכי הפורום, שירשורים אבודים ושאר לינקים שבורים אני זקוק לרשימת קניות קלילה ובסיסית -

המטרה היא לנקות את היונדאי גטס הישנה והטובה שרכשתי מאחותי ונראה שהפעם האחרונה שיד אדם מנקה נגעה בה הייתה אי שם לפני שנים רבות - הרכב לא נקי בעליל ומכוסה בשכבת אבק דביקה ומטרידה.

כאמור לאחר שלמדתי את הנושא בעזרתכם האדיבה משרשורי עבר רציתי לרכוש לעצמי ערכת ניקיון בסיסית ולהחזיר קצת חיוך ללחיים של הרכב הוותיק - הבעיה היא שרוב הלינקים לרכישת מוצרים שבורים ולמעשה הייתי מעדיף בשלב הזה פשוט לגשת לחנות אמינה, לרכוש את המוצרים ולחזור לאזור הנוחות ולתת עבודה -

א. ברשימת הקניות הבסיסית שלי מופיע - דלי, כפפת ניקוי ומטליות מיקרופייבר - לדעתכם יש צורך באביזרים נוספים ?

ב. המלצות לרכישה של המוצרים המופיעים (ויופיעו) בסעיף א' ?

ג. יכול להיות שבשטיפה הראשונית, הקשוחה והמאסיבית עדיף ללכת למכון שטיפת רכב חיצוני ? מה דעתכם?

תודה !

פורסם

מגבת לייבוש - http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A9-Cleansters.html

שמפו - http://www.autostore.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-Chemical-Guys-Maxi-Suds-II-Grape-1-89L.html

כפפה - http://www.autostore.co.il/%D7%9B%D7%A4%D7%A4%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-SM-Arnold.html

מוצרים נוספים שהייתי ממליץ - מנקה חישוקים של סונקס,BSD של סונקס ותכשיר הגנה ושחזור פלסטיקה.

לBSD צריך לרכוש עוד מטלית מיקרופייבר ליישום.

היות והרכב מלא בלכלוך כפי שאתה אומר, הייתי ממליץ לעבור עליו עם מים בלחץ כדי שיוריד את הרוב ואז לנקות עם כפפה.

פורסם

אתה רוצה שטיפה ראשונה שתמקסם את המצב ושפשוט תשמור אותו, קח את הרכב לדילייטור שישטוף לך אותו כמו שצריך פנים וחוץ(לא יהיה זול, אני משאר מ80 שקל עד 200 בכיף)

פורסם (נערך)

אני מצרף תמונה של מגבת מיקרופייבר שאבא שלי טוען שקנה באופן מיוחד בכדי לנקות את הרכב שלו - למה זה לא נראה כמו מיקרופייבר? אני עד כדי כך הדיוט?

34d5ec6b-b6b0-4a7f-8285-c84397244139.jpg

לצד המגבת של אבא שלי מצולמת גם יריעת ג'ילדה סינטטית שכזאת סתם לצורך השוואה.

ואם כבר השוואה - מה ההבדל בין הלינקים בתגובה הראשונה שקיבלתי למגבת הזאת https://www.pakalhagor.co.il/%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%93_%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%95%D7%A1/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8_Escape ? המחיר זול משמעותית ... הכיצד ?

אתה רוצה שטיפה ראשונה שתמקסם את המצב ושפשוט תשמור אותו, קח את הרכב לדילייטור שישטוף לך אותו כמו שצריך פנים וחוץ(לא יהיה זול, אני משאר מ80 שקל עד 200 בכיף)

המלצות על מקומות שווים באזור דרום תל אביב/חלון/בת-ים/רחובות/יבנה ?

עריכה אחרונה על ידי shtunz
שכחתי להוסיף את התמונה ...
פורסם

יש לך מלא דילייטורים בפורום מהאזורים במרכז,יעקוב מפתח תקווה, שלומי מאזור לוד נראה לי,PDR+ נתניה, יש עוד כמה, תריץ חיפוש עליהם תתקשר ותשאל אם יכולים לעשות לך ניקוי יסודי של פנים וחוץ, לאחר מכן רק תתחזק הלאה בצורה ראויה.

אגב המטליות "מיקרו פייבר של אביך" זה נראה יותר כמו ג'ילדות, מקסימום לנקות איתן זה ג'אנט

פורסם

יש לך מלא דילייטורים בפורום מהאזורים במרכז,יעקוב מפתח תקווה, שלומי מאזור לוד נראה לי,PDR+ נתניה, יש עוד כמה, תריץ חיפוש עליהם תתקשר ותשאל אם יכולים לעשות לך ניקוי יסודי של פנים וחוץ, לאחר מכן רק תתחזק הלאה בצורה ראויה.

אגב המטליות "מיקרו פייבר של אביך" זה נראה יותר כמו ג'ילדות, מקסימום לנקות איתן זה ג'אנט

לא הצלחתי למצוא אף אחד מהשמות שצירפת :/ ... יש אולי כיוון לליד יותר פרטני ?

אגב, בתמונה שצירפתי יש תמונה אחת באמת של ג'ילדה אבל המגבת שמתחתיה אמורה להיות מיקרופייבר ...

פורסם

חפש יעקוב אלטר, שלומי אדרת, PDR+ בגוגל תוך שניה תמצא אותם, הם גם מגיבים (יעקוב ושלומי) כאן בפורום

לגבי המטליות,תקנה איכותי את אלה תשאיר לגלגלים וג'אנטים, לא יותר

• תוכן חדש...