Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אתמול נסעתי בצומת בחיפה ברמזור אדום. כמובן שזה נעשה בשוגג ואני בעיקר שמח שלא גביתי או פגעתי בחיי אדם.

הסיפור הוא כזה: נעצרתי ברמזור בצומת, כאשר כ-20-15 מטר אח"כ יש צומת נוספת. הרמזור בצומת הבאה התחלף לירוק, ומשום מה הייתי בטוח שזה הרמזור של הצומת שבה נעצרתי ולכן התחלתי לנסוע. הבנתי שהרמזור היה בכלל אדום מאוחר מדי, אחרי שכבר עברתי את הצומת. :-(

בכל מקרה, ביררתי וראיתי שישנה מצלמה (נראית כמו מצלמת אבטחה) בצומת הבאה (לא בצומת בה עברתי באדום), אבל נראה שהיא מצלמת גם את הצומת בה עברתי.

vYRcwNj.png

המצלמה:

lNNDamf.png

הווייז לא מתריע על מצלמה בצומת.

מה הסיכויים שהמצלמה צילמה ואקבל דו"ח? ותוך כמה זמן הוא אמור להגיע?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי amit.shalom.3
פורסם (נערך)

1. צומת דניה\גולדה\בירם - מקום מועד לפורענות, אם כי החוצים באדום הם בעקר "גונבי רמזור" הבאים משמאלך (מדניה). גם רוכבי אופניים המגיעים מהאוניברסיטה נוהגיל להתעלם מהרמזורים (אם כי זה בולט יותר רמזור אחד קודם, בצומת סביוני דניה). חייב לומר שמה שקרה לך כמעט קרה לי למרות שגרתי באיזור הרבה לפני שהיה שם רמזור, הכביש נקרא "דרך דליה", אף אחד לא חלם על כביש בירם ורמת גולדה ותחנת "סונול" הסמוכה היתה תחנת הדגל של סונול, שהופיעה בכל הפרסומות שלה, על רקע גבעות ירוקות שכבר מזמן אינן ירוקות.

2. המצלמה שראית היא מצלמת בקרת תנועה, לא מצלמת אכיפה. מבחינה זו אתה יכול להיות רגוע, אף אחד לא ישתמש בצילומים נגדך כל עוד לא גרמת תאונה.

סע בזהירות!

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. צומת דניה\גולדה\בירם - מקום מועד לפורענות, אם כי החוצים באדום הם בעקר "גונבי רמזור" הבאים משמאלך (מדניה). גם רוכבי אופניים המגיעים מהאוניברסיטה נוהגיל להתעלם מהרמזורים (אם כי זה בולט יותר רמזור אחד קודם, בצומת סביוני דניה). חייב לומר שמה שקרה לך כמעט קרה לי למרות שגרתי באיזור הרבה לפני שהיה שם רמזור, הכביש נקרא "דרך דליה", אף אחד לא חלם על כביש בירם ורמת גולדה ותחנת "סונול" הסמוכה היתה תחנת הדגל של סונול, שהופיעה בכל הפרסומות שלה, על רקע גבעות ירוקות שכבר מזמן אינן ירוקות.

2. המצלמה שראית היא מצלמת בקרת תנועה, לא מצלמת אכיפה. מבחינה זו אתה יכול להיות רגוע, אף אחד לא ישתמש בצילומים נגדך כל עוד לא גרמת תאונה.

סע בזהירות!

הרגעת אותי, תודה :)

• תוכן חדש...