Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 30K לימאהה XT500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשעה טובה האופנוע שלי הגיע ל 30K ק"מ.מודל 99 (כמעט כמו הטייפון עם 21K מודל 2003 )

הייתי רוצה לעשות טיפול בעצמי

אז ככה אם מישהוא יודע

1. מה צריכים לעשות בטיפול 30 ?שמנים(גיר\מנוע)פילטרים? מתיכת שרשרת? שימון? גירוז?

2. איפה אפשר לקנות את החלפים לטיפול מבלי שאצטרך להשאיר את טבעת הנישואים כערבות

3. האם כדאי לי לקחת לטיפול לשלם 530 ש"ח ולקבל אופנוע אחרי טיפול (כמובן שאין לי כל דרך לדעת אם הטיפול נעשה באופן מקצועי)

4.בעבר בניתי קאר-טינג ככה שהיכולת הטכניות שלי בסדר ,אשמח לכל הסבר

בבקשה את עזרתכם

פורסם

תשמע, אני אישית יכול לעשות ל XT שלי טיפול לבד, אמה מה? אין לי ספר.

ומה שהמוסכניק שלי יודע מניסיון , וניסוי וטעיה על אופנועי עבר, אני לא יודע, לא יודע המ אתה עושה עם האופנוע, אני צריך אותו שם כל יום, ואני לא מוכן לפספס יום בגלל שניתקעתי בלי חלק או ששברתי משהו בטעות.

כן, גם המוסכניק שלך יכול לטעות, אבל הוא יתקן אות הטעות, בלי שתרגיש או עם שתרגיש, אבל האופנוע יצא נוסע.

אני לא רוצה להישמע מבין גדול, אבל שאלה כמו "האם צריך למתוח שרשרת ב 30K" מראה על הרבה חוסר בידע, כל 10 K פותחים ראש לכוון שסתומים, כל 30? אולי בודקים טיימינג?

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

טיפול הוגן לדעתי יעשו לך במוסך מטאור בת''א.

למחיר טוב תמסור שסיני מהרצליה שלח אותך.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

למחיר טוב תמסור שסיני מהרצליה שלח אותך.

לפחות חצי מחיר+קפה על הבית!

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

לא כל 10K בודקים שסתומים (אלא אם אתה נוסע על BSA 42)

אתה יכול לקנות ספר מכונאי של האופנוע (200 ש"ח בערך) + שמן (140 ש"ח) + פלאג (80 ש"ח) _ פילטר שמן (70 ש"ח) ולעשות את העבודה בצורה פשוטה וללא סיבוכים

מוסכניק יתקן כל טעות שעשה - אבל בלי לספר לך - ואם הטעות הייתה רצינית .0לדוגמא הרס את ההברגה של בורג ניקוז השמן) הוא יאלתר משהו ויחכה לטיפול הבא "לגלות" לך על התקלה.

אני לא מאשים את המוסכניקים בארץ - הם עובדים תמורת מחירים נמוכים וללא תמיכה של היבואנים - אבל זה המצב וצריך להתמודד!!! - אני אישית מטפל לבד כבר הרבה שנים - והכל בסדר.

פורסם

תודה חברה על העזרה

נראה לי שאת הטיפול הראשון של האופנוע שלי בכל זאת אעשה במוסך

נראה ונלמד ונבין ונוכל להעתיק בטיפול הבא

ככה זה בחיים לומדים מאחרים

אבל את החלפים ל XT איפה אפשר לרכוש (מסנן שמן).

תודה רבה חברים על העזרה

פורסם
תודה חברה על העזרה

נראה לי שאת הטיפול הראשון של האופנוע שלי בכל זאת אעשה במוסך

נראה ונלמד ונבין ונוכל להעתיק בטיפול הבא

ככה זה בחיים לומדים מאחרים

אבל את החלפים ל XT איפה אפשר לרכוש (מסנן שמן).

תודה רבה חברים על העזרה

קנה את החלק בכל מוסך.

פילטר של Hiflow יעשה את העבודה בלי בעיה.

אני לא בטוח אם זה פילטר מספר 143, אז כדי שתבדוק בספר שלהם.

מחיר, בסביבות ה35 ש"ח כולל מע"מ.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...