Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות - טיפול 30,000 (שנתיים) ליונדאי i10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

ברשותי רכב יונדאי i10, שנת 2015.

טיפול ראשון (שנתי) נעשה ביונדאי ירושלים - ועלה בערך 1,000 ש"ח (יקר, לא?).

הגיע העת לטיפול השנתיים. האם אוכל לבצע טיפול זה בכל מוסך ולשמור על אחריות הרכב?

או שאני מחוייב לבצע את הטיפול ביונדאי ירושלים בלבד?

אפשרות שלישית - האם יש רשימת מוסכים המאושרים על ידי יונדאי?

כמובן - השיקול הוא המחיר ושמירה על האחריות.

תודה רבה לעונים!!!!

:-D

פורסם

לטיפול ראשון מאוד יקר, האם כלל גם החלפת בלמים?

אתה יכול לבצע בכול מוסך כול עוד הוא מורשה משרד התחבורה אבל צריך להשתמש בחלפים מקורים.

אגב יש הבדל במחירים בין מורשי היבואן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שווה לעשות סקר שוק בין המוסכים מורשי היבואן שבאזור,תתפלא כמה הבדלים יכולים להיות בין מוסך אחד למשנהו.

בסוף הרכב יחסית חדש(מקסימום שנתיים על הכביש)ושווה להמשיך לפחות עוד שנה,

במיוחד אם אתה מעוניין למכור בעתיד הקרוב.(משהו בשורה "טופל מהיום הראשון במורשה" עושה את זה לאנשים)

שמירה על אחריות תקבל בכל מוסך מורשה עם חלפים מקוריים,אבל גם אחריות של "רצון טוב" שנהוגה בקרב יבואנים מסויימים תקפה לרכבים שטופלו אצלם במוסכים.

רק תברר מה כולל הטיפול,ותתחיל להתקשר.

אגב,במורשה שאני טיפלתי בו לפחות כל טיפול הייתי צריך לבקש שיורידו את התוסף לדלק המיותר שעלותו כ80-90 ש"ח.

• תוכן חדש...