Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לרכוש סובארו B4 ומצאתי אחת משנת 2013 בגימור Business שאני מבין הכי נמוך ...

מה ההבדלים בין ה-business ל-top ? מה אין ב-business ?

בבקשה תעזרו מהר אני חייב לקבל החלטה ...

בתודה מראש.

איגור

פורסם

ההבדל הוא חישוקים קלים, כוונון מושב נהג חשמלי, וציפוי עור להגה ומוט הילוכים.

ב-2013 שווקה רק גירסת ביזנס גירסת ה-TOP שווקה ב-2012 (הרוב המוחלט של מה שנמכר ב-2012 היה גירסת TOP)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב נהדר אבל לא ממש זול לתחזוקה - כתבתי כאן המון על האקסמפלר הזה - נכון עד שנת 2012 מ2013 ומעלה עשו שם שיפורים שהופכים את התחזוקה של הרכב הזה לסיפור הרבה יותר נסבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי כדאי לך לפזול לכיוון של לקצ׳רי מנוע 2500. ההבדל במחיר יחסית קטן לעומת הרווח, המנוע הגדול לא יותר שתיין, וההבדל באבזור גדול מאד... יש חלון בגג,כיסאות מעור,קסנון,ג׳אנט יותר גדול ויפה,ומפתח חכם..

פורסם
רכב נהדר אבל לא ממש זול לתחזוקה - כתבתי כאן המון על האקסמפלר הזה - נכון עד שנת 2012 מ2013 ומעלה עשו שם שיפורים שהופכים את התחזוקה של הרכב הזה לסיפור הרבה יותר נסבל.

אני בסוף הולך על ה-2013 ואקנה פשוט ג'אנטים לבד (הבנתי שאם רוצים להגדיל את גודל הג'אנט מ-16 ל-17 צריך אישורים מיוחדים ...)

מה ההבדל (לטובה) בעלות תחזוקה של 2013 לעומת 2012 ?

פורסם
הבנתי שאם רוצים להגדיל את גודל הג'אנט מ-16 ל-17 צריך אישורים מיוחדים ...

מאיפה הבנת את זה? זו שגיאה.

המידה המאושרת לרכב זה לג'אנט 17 היא 215/50R17 93V. עלייך לשנות זאת ברישיון הרכב.

• תוכן חדש...