Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש איזה שהוא אתר מסחרי עולמי גדול מאוד ומוביל בתחומו שמאפשר ליצור פרופילים אישיים (סטייל לינקדין\פייסבוק ושות'), וכמו כן מאפשר לבחור סיומת אישית לאחר ה.COM לדוגמה: www.******.com/example

אני חבר באתר זה מספר שנים והפרופיל שלי משמש אותי שם, כמו כן לאנשים רלוונטיים העברתי את הסיומת שלי על מנת שיוכלו למצוא את הפרופיל שלי באתר.

בוקר אחד אני מקבל אימייל מ"מנהל התוכן והקהילה" מבסיס החברה בחו"ל בו אותו מנהל מספר לי שיש להם תוכנית לפיתוח פיצ'ר חדש באתר ושהסיומת שהם היו רוצים לתת לו היא הסיומת שאני יצרתי לי ושהיא כביכול "שלי".

הוא ממשיך ושואל אם הייתי מוכן להחליף את הסיומת שלי על מנת שהם יוכלו להשתמש בה ושבתמורה אקבל מהחברה בונוס דיי מגוחך (שלושה חודשי מנוי פרימיום לאיזה שהוא שירות שלהם).

שלחתי לו אימייל חזרה בו הודתי על ההצעה הנדיבה אך הסברתי שאני מעדיף לשמור על הפרופיל שלי כמו שהוא.

היום בבוקר אני מקבל את האימייל הבא:

"Dear ***, Thanks for your reply and I can understand your attachment to this profile name, but we're interested in using it for a project we have upcoming so had hoped there would be a way forward here.

Let me know when you have a moment as I'd like to speak in person.

Regards,"

נשמע שהם מאוד מעוניינים שם בפרופיל שלי, עד כדי כך שהוא מעוניין לדבר "in person".

השאלה שלי היא קודם כל במידה ולא אסכים האם הם יכולים באופן חד צדדי לנתק\לסגור לי את הפרופיל?

ושנית האם לדעתכם ניתן לקבל פיצוי יותר הולם במצבים כאלו אם אסכים להתפנות? :-)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

תבדוק קודם מה הם תנאי שימוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו כל ישראלי תנסה את השיטה של להחזיק אותם בביצים או להיות עצם בגרון

תתחיל בהצעה סימלית של 50000$ פיצוי ,תגיע לפשרה של 45000$ ואז בכלל יחסמו אותך שם ותשאר בלי כינוי ובלי כסף

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אולי מנוי לייפטיים יהיה פיצוי סביר... כסף אני לא מאמין שתראה מזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם הייתי נהנה משירותי האתר והם היו צריכים טובה ממני הייתי עושה אותה כאות תמיכה.

לכל מי שרלוונטי לו האתר שלך אפשר לשלוח מייל עם האתר החדש.

אם זה מאוד קריטי לך, אפשר לבקש מהמנהל, שלפחות בשבועות הראשונים, כל מי שנכנס לאתר הישן יראה בו קישור לאתר החדש שלך. תגיד להם שבכל מקרה אחר זה יפגע בעניינים שלך.

בכל מקרה, אני פחות בענייני סחטנות מנותני שירות, במיוחד כאלו שאני מרוצה מהשירות שנותנים לי.

כלומר, אין בעיה לבקש פיצוי גדול יותר כי אני מניח שכן תהיה לזה השפעה מסוימת. אבל בגבול הטעם הטוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רק אבהיר מראש שקו המחשבה שלי הוא ממש לא של הישראלי הסחטן הממוצע ושאם הייתי יכול פשוט להשאיר את הפרופיל כמו שהוא זה מה שהייתי עושה, אבל קיבלתי את הרושם שהם לא יוותרו על העניין הזה ולכן מכיוון שבאמת אני יוצא נפסד מהסיפור אני מעוניין בפיצוי סביר.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אם מעניין אותך מנוי פרימיום לכל החיים, לא נראה לי שהם יתנגדו מדי. לחלופין אתה יכול לבקש תלושי קניה באמאזון. זו דרך יפה לא לתת לך כסף ישירות, אבל כן לתת לך כסף.

הנשק העיקרי שלך מולם הוא פיגוע רשתות חברתיות, אז שווה להם להתפשר על כאלו דברים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי פשוט תכתוב להם את האמת. זה יפגע בעניינים שלך והפיצוי שלהם רחוק מלהיות מספק.

אתה נהנה מהשירות והאתר שלהם, אבל לדעתך מנוי פרימיום ל-X שנים הרבה יהווה פיצוי ראוי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כדי שאנו כישראלים לא נתפוס את כל הניקים שהם יכולים בעתיד לרצות אותם וכך לשמור את ערך הניק שלו

פורסם
כדי שאנו כישראלים לא נתפוס את כל הניקים שהם יכולים בעתיד לרצות אותם וכך לשמור את ערך הניק שלו

איך אנחנו אמורים לדעת מה הם יכולים לרצות? תהיה הגיוני. סתם מעניין אותי למה הוא מסתיר את זה מאיתנו.

פורסם

נגיד שמדובר באיביי, אז ניק כמו sale...

פורסם

בדרך כלל חברות מהסוג הזה כותבות בתנאי השימוש שהן יכולות לסגור לך/למחוק לך את הפרופיל חד צדדית וללא שום נימוק, בדוק היטב לפני שאתה נכנס ראש בראש ובקש פיצוי סביר והולך את הנסיבות : מנוי פרמיום לתמיד או תלושי אמאזון כמו שנכתב מעליי.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...