Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדר בריחה

Tvr_speed_12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיועד למשפחה של 4 עם דגש על ילדה בת 11 חכמה ואח בן 8 שאולי יעזור קצת (בילוי יום הולדת על פי בחירתה)

לי חשוב שגם העיצוב יהיה מעניין ולא סתם איזה ממד עם ארון ודלת סתרים.

בקיצור שיהיה מרשים, מאתגר במידה ולא מפחיד.

עדיף בת"א ראשון או אפילו בשרון אבל לא צפון או דרום, אלא אם כן זה משהו באמת יוצא דופן

פורסם
"המקפיא" בבת ים, חדר מאוד מיוחד, החצי הראשון אשכרה מתרחש בתוך מקפיא.

http://rsqisrael.com/

תודה, איך הוא מבחינת רמות פחד, זה לא תחום חזק אצל הילדים שלי אולי לא הדגשתי את זה מספיק.

אני חשבתי על משהו בכיוון של:

http://www.room.run/he/rooms/monstropolis-escape-room

פורסם

הוא לא מפחיד. יש בהתחלה הצגה שעלולה אולי להבהיל אותם קצת, אפשר לבקש מהמפעילים לנהוג ברכות

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הילדים אוהבים את ביבי ואת האיום האיראני, קח אותם לפרוייקט x.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המוזיאון בהוד השרון - גם אחד מהחדרים הטובים בארץ, וגם מתאים לילדים, כי הוא מאתגר אבל אין בו אלמנטים של פחד, והסוף שלו מפתיע.

מכל החדרים שעשיתי (הרבה מעל 40 אני מניח) זה החדר שאני תמיד ממליץ עליו - גם לילדים ובמפתיע גם לשחקנים מנוסים - ועוד לא קרה שקיבלתי פידבק שלילי על ההמלצה.

פורסם

הייתי לפני שבוע ב-סאבווי כפ"ס.

מאוד נחמד לילדים יש אפקטים (לא מפחידים) אלא כאלו שמכניסים לאווירה.

בנוי בצורה כיפית, חידות לא קשות.

אנחנו היינו חמישה פתרנו תוך 37 דק' אני ואשתי עם ניסיון של 4 חדרים, זוג ללא ניסיון ועוד אחד עם ניסיון של 6/7 חדרים.

בסך הכל מאוד נחמד ומומלץ למשפחות (לטעמי)

פורסם

מונסטרופוליס או אינדיאנה ג'ונס בראשון יכולים להתאים.

מה הם עשו ואהבו?

(ואם תרצו להרחיק עד רחובות, אוכל לארח אתכם אצלי...)

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
המוזיאון בהוד השרון - גם אחד מהחדרים הטובים בארץ, וגם מתאים לילדים, כי הוא מאתגר אבל אין בו אלמנטים של פחד, והסוף שלו מפתיע.

מכל החדרים שעשיתי (הרבה מעל 40 אני מניח) זה החדר שאני תמיד ממליץ עליו - גם לילדים ובמפתיע גם לשחקנים מנוסים - ועוד לא קרה שקיבלתי פידבק שלילי על ההמלצה.

תודה על ההמלצה הביקורות נראות באמת טוב, השאלה אם הילדה תצליח לפתור חלק מהחידות או שתהיה רק מיניון בתהליך?

פורסם

זה מאוד אינדיבידואלי, אבל בדר"כ בני 11 בהחלט יכולים להשתתף בפתרון החידות, בני 8 יכולים לעזור בחיפושים ובעזרה טכנית בתפעול החידות.

פורסם

הייתי לא מזמן בפבלה בראשון לציון, אחלה חדר למרות שלא נראה לי שמתאים לילדים.

מצד שני הייתי באושן 5 בתל אביב לפני יומיים עם עוד ארבעה אנשים ואחד מהם ילד בן 8, חדר מאוד מהנה עם כמה פיצ'רים מגניבים ולא יותר מדי קשה, הילד דווקא עזר. החדר מתחיל באווירה קצת חשוכה ויש אזעקה בהתחלה אבל לא משהו מפחיד.

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

• תוכן חדש...