Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הטמבון הקדמי אצלי ברכב, קיבל כבר הרבה שפשופים, והגיע הזמן לצבוע אותו, אני רוצה ללכת לפחחות וצבע, ורציתי לדעת מה השלבים של הצביעה, שלא יעשו לי עבודה לא טובה.

האם צריך קודם לשייף אותו קודם?

ואז לעשות צבע יסוד?

ואחר''כ צבע רגיל 2 שכבות

ואחר''כ צבע לכה?

או שישר עושים צביעה אחת וזה כולל הכל?

ומה הטווח מחירים ללא פירוק של הטמבון.

*וגם אם יש המלצה לפחח באזור חדרה עם מחירים טובים.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

כל השלבים שציינת בתחילה, הם חובה, אחרת תקבל טמבון זברה.

יש שני מחירים לצביעת טמבון. ( בעל מקצוע טוב כמובן)

1. ישירות על הרכב. (קשה להגיע לשלמות)

2. פירוק הטמבון וצביעה בנפרד. כמובן שזו עבודה יסודית (ניתן להגיע לקצוות ללא נזילות)

מטבע הדברים יקרה יותר.

מחירים נעים סביב ה 400/650 ש"ח בהתאם.

פורסם

בנוגע לפחח יש לך את רוני תמם באיזור תעשיה בחדרה, עשה לי כבר מספר צביעות על כמה רכבים וכל פעם התוצאה הייתה מעולה ובלי הבדלי צבע.

שים לב שמדובר ברוני תמם ולא במוסך תמם, אם תרצה את המספר אשמח לשלוח לך בפרטי

פורסם

מגן (טמבון) עשוי בד"כ מפלסטיק. בעייה רצינית בצביעת פלסטיק היא קילופים בגלל חוסר הקפדה. חובה חובה להסיר כל זכר לשומן מפלסטיק לפני צביעה. אחרי טיפול נגד שומן אסור לגעת בידיים חשופות במגן. גם השומן הטבעי באצבעות עלול לעשות בעיות. אידיאלי: מילוי, ליטוש כללי, צבע יסוד, צבע ולכה. בהצלחה.

פורסם

אפשר לסגור ביום עבודה אבל הפחח/צבעי משלב אותך בעוד עבודות אז יומיים זה סביר. אתה יכול לבקש ממנו טיפול יסודי ולהזכיר את השלבים. אם הוא מגיב בסוג של "אל תלמד אותי את העבודה שלי" תשאל אם הוא מוכן מראש, לפני שסגרתם, לתת חצי שנה אחריות נגד קילופים ואם הוא מוכן לצבוע מחדש במידה ולא תהיה מרוצה מהעבודה. תופעות מוכרות: אזורים בצבע שנראים כמו קליפת תפוז, עיגולים קטנים בשטח הצבוע שמעידים על בועות אויר שהתפוצצו, תחושה כאילו נכנסו גרגרי חול בצבע (גם רואים וגם מרגישים כשמעבירים את היד).

• תוכן חדש...