Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לעזרתכם באבחון תקלה בסוזוקי סוויפט ידני 2014.

נורת ESP נדלקת לעיתים כמה שניות לאחר הנעה.

לחיצה על מתג ניתוק/הפעלת ESP לא עושה כלום, הנורה נותרת דולקת.

בסריקת OBD לא נתגלו תקלות כלשהן ולרכב אין בעיה כלשהיא.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
שלום, אשמח לעזרתכם באבחון תקלה בסוזוקי סוויפט ידני 2014.

נורת ESP נדלקת לעיתים כמה שניות לאחר הנעה.

לחיצה על מתג ניתוק/הפעלת ESP לא עושה כלום, הנורה נותרת דולקת.

בסריקת OBD לא נתגלו תקלות כלשהן ולרכב אין בעיה כלשהיא.

בדיקה ממוחשבת עושים אם סורק נורמלי-אז הכל תיראה.....אם תבין:-D

פורסם

תודה חברים.

הפנתי את בעל הרכב (קולגה מהעבודה) לשרשור הרלוונטי, משם עולה שאלת הטיפול בבית המצערת במקרה של מצערת חשמלית.

אני מקווה שהמוסכניק שלו יעבוד בצורה מקצועית.

שוב תודה

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם
Electronic Stability Program-ABS/ESP

מה קשר עם המצערת

לכאורה אין קשר, אבל הוכח שישנו קונקטור לחיישן כשלהו שיושב על בית המצערת וכאשר היא מלוכלכת, כנראה הנתונים המשודרים ממנו גורמים לחיווי שגוי שהמדליק את הנורית הנ"ל.

שוב, זה במידה והבעיה היא באמת משם ולא ביוניט ה ABS/ESP, אבל פחות סביר שזה יקרה ברכב חדש יחסית.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...