Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשנו בפיג'ו 2008 (תודה להמלצות בפורום) ואנחנו צריכים להחליף את כל ארבעת הצמיגים.

מידות הצמיג הם 195/60R16

אשמח להמלצה למקום להחליף בו את הצמיגים באיזור חיפה והמלצה לצמיגים (המקוריים הם goodyear 89H)

בנוסף, נשמח להמלצה למוסך באיזור שבו נטפל ברכב

תודה רבה לעוזרים

פורסם

מוסך מורשה היבואן ? יש לך לא מעט.

כאשר החזקתי בפיג'ו 309 ,טיפלתי מעט בגזית,שנמצא בחרחוב השיש (לכיוון חוצות המפרץ,מעט לפני תחנת דלק מיקה)- מעט יקר אבל הם מומחים וממוקצעים שם כמו שצריך.

מעט לפניו,יש פנצ'ריה שאיני זוכר את שמה,בדוק שם אפשרויות ומחירים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
התחדשנו בפיג'ו 2008 (תודה להמלצות בפורום) ואנחנו צריכים להחליף את כל ארבעת הצמיגים.

מידות הצמיג הם 195/60R16

אשמח להמלצה למקום להחליף בו את הצמיגים באיזור חיפה והמלצה לצמיגים (המקוריים הם goodyear 89H)

בנוסף, נשמח להמלצה למוסך באיזור שבו נטפל ברכב

תודה רבה לעוזרים

גזית בסדר. י.ש. מוסכי הגליל וצמרת עקצו אותי בעבר. כל אלה מורשי יבואן.

יש כאן המלצות חמות על מוסך יסמין באיבטין (שני מטר מצומת יגור). התקשרתי אליו לא מזמן לקבל הצעת מחיר עבור טיפול תקופתי והחלפת רפידות וצלחות בלמים. ההצעה שלו היתה מאד דומה לזו של גזית.

לגבי צמיגים, עשה סקירה ברשת. לי יש נסיון טוב עם טייר קלאב. הם כבר יפנו אותך לצמיגיה שעובדת איתם (http://www.tireclub.co.il/)

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
פורסם

ממליץ בחום רב על צמיגי תמר

שנים שאני לקוח שלהם.

עובד שם בחור אחד שהוא גם הבעלים

לא מחזיק כמעט בכלל סיני. רק מותגים

ותמיד תמיד המחיר שלו היה הכי זול.

אם אין במלאי תוך יום זה מגיע וגם צמיגים טריים.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על מוסך חושח נמצא בצקפוסט. שם גם יחליפו לך צמיגים והכל.

אני לא ממליץ לך להתקרב למוסכי היבואן כי לפי דעתי הם קורעים במחיר ברמות הזויות ורמת היידע נמוכה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתור בעל פיג'ו וסיטרואן במהלך שנים רבות (קסארה בעבר, C3 פיקאסו ו 208 בהווה) יש לי ניסיון הן עם י.ש. מוסכי הגליל (בעיקר) והן עם צמרת (מאז ה 208).

שניהם בסה'כ בסדר, כולל המחירים וכולל השקעה באתור תקלות מוזרות (רכב שלא מניע בבית אבל מניע במוסך לדוגמא ...). צמרת (וגזית) גם יאספו רכב לטיפול מהבית/עבודה ויחזירו. קורעים במחירים ? לא. כמובן שאם תקנה שמן לבד ותתקן לבד - יהיה זול יותר.

שלושתם מורשי היבואן, והן צמרת והן גזית להבנתי באותה בעלות (של הסוכן החיפאי של לובינסקי - רכב הצפון האהוב בפורום).

לא רואה סיבה בחיפה לחפש מוסך ל PSA שאינו אחד משני אלו (עם גזית אין לי ניסיון).

לגבי צמיגים - צמיגי יוניברס ברחוב ליד שופרסל בתל חנן

פורסם

לגבי הצמיגים

הייתי גם בצמיגי יוניברס וגם התקשרתי לצמיגי תמר ולאוטו דיפו ואמרו לי שגודל הצמיג

(

195/60R16 ) הוא לא סטנדרטי וצריך להזמין מראש את הצמיג

למה זה גודל לא סטנדרטי?

פורסם

המידה הזאת נדירה, יחסית, זאת הכוונה בלא סטנדרטי. מכיוון שאין הרבה רכבים עם המידה הזאת, ההיצע והזמינות יותר נמוכים.

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=6&aspectRatio=14&width=17&type=1_0&area=5

ממה שיש אני מציע לך לבחור בין 2 דגמים :

- FALKEN ZE914, צמיג 'תקציבי', עושה את העבודה, הכי טוב מהזולים. סביב 350 ש"ח לצמיג.

- DUNLOP BLURESPONSE - צמיג מצויין למחיר שלו, עדיף על הפאלקן, עולה סביב 440 לצמיג.

השאר כבר מעל 550 ש"ח לצמיג ולא מצדיקים את ההפרש במחיר לטעמי.

כיוון פרונט עושים אם צריך, בלי קשר להחלפת צמיגים (אם יש שחיקה לא תקינה של הצמיגים למשל).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זו אכן מידה בעייתית ולא נפוצה.

אם אתה רוצה צמיג ברמה של הנוכחי, תקשיב לmisterb וחפש דנלופ בלוריספונס. שלא ימכרו לך רק דגם אחר של דנלופ.

אני מקווה שהמחירים אכן נכונים שם באתר.

אם תרצה פאלקן, אז באתר היבואן הוא נמכר ב335 שח, עם כרטיס דריםקארד 200 שח בקניית רביעייה. שווה בהחלט.

פורסם

ממליץ על הצטלבות טבור בצק פוסט, צמיגייה זולה,אנשים מקצוענים! מקום נקי מאוד!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...