Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לדעת איזה פלאגים מתאימים לקורולה 2014 מנוע 1.6, מה הולך שם במקורי? תודה על כל תגובה עניינית.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כל הכבוד שארת את עיניי לעניין הזה.

מפתח פלאגים סטנדרטי לא מתאים . מוזר.

אין פלאג "אחר" / "הברגה רגילה" שיכול להתאים ?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

m.ebay.com/itm/Toyota-Spark-Plugs-Set-of-4x-90919-01253-SC20HR11-Denso-IRIDIUM-Genuine-/112431902512?hash=item1a2d76af30%3Ag%3AP4IAAOSwq1JZNQMP&_trkparms=pageci%253A201bb4a4-4db7-11e7-b143-74dbd1808cb0%257Cparentrq%253A9120ae2f15c0aa1406d0a178ffff6572%257Ciid%253A1

האם אלו הפלגים/מצתים שמתאימים לרכב הנ"ל / מקוריים ? 50 שקל לרביעייה. התקשרתי בחברה אמרו מחיר "אחר" אבל לגמרי !

פורסם

שים לב שמדובר במוצר סיני, ולכן סיכוי גבוה שתקבל זיוף במקרה הטוב .

נ.ב רשום Unbrand תחת היצרן , משמע מצתים ללא יצרן .

פורסם

המצתים המתאימים יקרים באופן מוגזם, כרגיל כשמדובר במצתי אירידיום בארץ.

חשוב מאוד למצוא מוכר אמין. חפש באנגליה, שירות הדואר הבריטי טוב וזול יחסית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב סט פלגים נחת היום.(מהקישור ששלחת לי כמובן).

לפני החלפה רציתי לשאול אם רצוי לשים מעט גריז על ההברגה של הפלג עצמו לפני ההרכבה (כמו שהיינו עושים פעם), או שאין צורך.

תודה.

פורסם

מיותר, באתר של NGK רשום בפירוש שאין צורך בגריז על ההברגה, כי ההברגה מגיעה מהמפעל עם ציפוי מונע היתפסות.

‏‏לכידה.PNG

גם גריז דיאלקטרי מיותר לדעתי, אבל להזיק הוא לא יכול.

Stay Dirty

פורסם

תודה.

כעיקרון בקורולה החדשה מחליפים ב 90 אלף פלגים.

אני מהמחמירים יחליף ב 55.

130 שקל סט חדש.

פורסם
מיותר, באתר של NGK רשום בפירוש שאין צורך בגריז על ההברגה, כי ההברגה מגיעה מהמפעל עם ציפוי מונע היתפסות.

[ATTACH=CONFIG]489888[/ATTACH]

גם גריז דיאלקטרי מיותר לדעתי, אבל להזיק הוא לא יכול.

לגבי הגריז אסף, רק למען " השחרור הקל" בפעם הבאה .

יצא לי להתקל בקוילים שמתייבשים ומתפרקים בפתיחה .

פורסם

טוב. מישהו יכול להשאיל לחצי שעה בוקסה 14 עמוקה. ידית ומומנט יש. רק בוקסה אין.

איזור קריות תודה.

• תוכן חדש...