Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום חתיכת סטירה...

לאחרונה היתה בעיה של איבוד שמן וגמגום, הלכתי לבדוק. החליפו שמנים, ניסו להחליף את הטורבו ולא עבד.

האבחנה (של מוסך יבואן) - הלך המנוע.

אכזבה גדולה. הרכב על 100 אלף ק"מ בסך הכל, מטופל בדייקנות, לא עבר התעללות מסוג כלשהו. איך קורה כזה דבר?!

במישור הפרקטי:

מה העלות של החלפת מנוע, כולל עבודה והכל?

מה המשמעות מבחינת תפקוד הרכב לאחר טיפול כזה? יכול לעבוד באופן שההחלפה לא תורגש?

מה המשמעות מבחינת מכירה עתידית ושווי הרכב - זה טוב (כי יהיה מנוע חדש יותר) או רע (כי הוחלף מנוע)?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
קורה, לא פעם ראשונה ששמעתי באסטרה טורבו . ב- 100K? שמטופל בזמן? מה הקטע?

2 שאלות ברשותך :

מי המוסך המאבחן? CMI, מוסך היבואן בת"א

כיצד קבעו ש "הלך מנוע" ? ניסו להחליף את הטורבו, אבל הרכב עוד יותר מגמגם מאשר קודם ופולט עשן בטירוף

תשובות בפנים

פורסם

מאיכן אתה בארץ?

אפשר להמליץ על בעל מקצוע אחר?

במידה וכן, פנה בפרטי .

נ.ב , האם ניסו לבדוק נשמים של המנוע?

סתם מסקרנות .

פורסם

כמה זמן אחריות? פנה ליצרן זה לא סביר יש דבר כזה אחריות של רצון טוב ללקןח גם אם נגמרה האחריות

Sent from my iPhone using Tapatalk

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
כמה זמן אחריות? פנה ליצרן זה לא סביר יש דבר כזה אחריות של רצון טוב ללקןח גם אם נגמרה האחריות

Sent from my iPhone using Tapatalk

שמע, מדובר ברכב בן 5.5, זה לא שהאחריות הסתיימה לפני כמה שבועות. ובנוסף, אני לא יד ראשונה, אז אני לא יכול להעיד מה עבר עליו לפניי (למרות שבדקתי בקנייה והכל היה בסדר)

פורסם

האם הרכב במקורי מפרטי או ליסניג?

לגבי האבחנה, אני במקומך הייתי מוציא מהמוסך את הרכב וכמה שיותר מהר ...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...