Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופס בדיקה סיאט לאון FR 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, נסעתי לראות אתמול סיאט לאון FR, תוצאת הבדיקה מצורפת.

כמה דברים:

הודעת טיפול - הרכב צריך לעבור טסט החודש.

מעיכות במצנן - זה מתחבר עם המעיכות בתחתית שרשומות למטה, כנראה שעלה על איזה סלע או משהו.

נורית לחץ אוויר - כנראה בגלל הג'אנטים הבולטים בשני הגלגלים האחוריים.

בולמי זעזועים - הימני האחורי על 56%, השמאלי על 24%.

גלגלים בולטים - מצורפת תמונה. ככה זה בשני הגלגלים האחוריים. אלה ג'אנטים 18 שהוחלפו במקום הסטוק ומאושרים ברישיון, אבל הבנתי שהבליטה באחוריים תהיה בעייתית בטסט.

*המנוע על 100-99%

*הרכב 02. 05/14

זהו.. רציתי לשמוע את דעתכם כמה זה נורא, יש פה כמה ריג'קטים על דברים קטנים אבל גם את הקטע עם המכה ברדיאטור. האוטו נראה פצצה חיצונית ופנימית. כמה אנשים אמרו לי להתרחק, השאלה כמה הדברים האלה שכיחים בשנתונים האלה, או שבאמת עדיף לוותר עליו

תודה!

20170518_162520.jpg20170518_230221.jpg

פורסם

אם הרכב עם גיר רובוטי DSG 7 , הייתי נמנע לחלוטין- לך תדע אלו הפתעות מחכות.יש כאן שרשורי זוועה גם על רכבים משנתון

2013-14 עם תקלות.

מפתיע שהגיר סומן כתקין אבל,אם אתה ממש נעול ולא חושש מכניסה למוסכים ורכב שעלול להיות מושבת ולעלות ביוקר,בדוק היטב אם הרכב עבר החלפת מצמדים/מכטרוניקס במוסך היבואן/מורשה אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סך הכל נראה רכב תקין , נראה שקיבל מכה מקדימה (זה מסביר את המעיכות במצנן ), אבל לא משהו עם משמעות גבוהה , צריך להיות לזה ביטוי משמעותי במחיר סגירה (פנס חנייה יכול לעלות המון) .

הגלגלים נראים מאוד חריגים , לדעתי החליפו לחישוקים לא מתאימים , רחבים מידיי עם אופסט לא מתאים ואכן יתכן ותיהיה בעיה בטסט .

אפשר לסגור את זה בניכם ע"י הורדת מחיר שתאפשר לך להחליף לחישוקים מתאימים (לא בטוח שצריך להחליף גם צמיגים ).

בולמי זעזועים הייתי בודק במוסך , אם צריך להחליף זוג אז אני מצפה שזה גם יוריד את מחיר המכירה .

בולמי זעזועים

פורסם

תשמע החישוקים כבר רשומים ברישיון רכב. ארבעת הצמיגים בני פחות משנה, הקדמיים של מישלן מתאימים לחישוקים, אז אם כבר עדיף לדעתי להחליף את הצמיגים האחוריים מאשר את ארבעת החישוקים, לא כך?

בלי שום קשר, הרכב יד שלישית, מה שמוריד קצת למרות שזה רכב צעירים שיש לו תחלופה יחסית מהירה.

בנוסף צריך לשלם אגרת רישוי (1600 שקלים).

המחיר שהוא דורש הוא 85900, מחישוב ראשוני נראה שהמחיר שצריך להיות הוא 80000 אחרי הורדה על זוג בולמים, זוג צמיגים, חידוש רישיון ופנס חנייה. לא?

• תוכן חדש...