Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פידבקים על דאצ'יה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית מחזיק את הלודג'י כבר 3 שנים וב"ה אני מאוד מרוצה. היא אמינה חזקה ואיכותית ולא לוקחת כמעט דלק ביחס למתחרות. בענין הבטיחות, לא הייתי אומר שהיא לא בטוחה אלא שהפחחות אצלה הינה משהו פשוט וזול שכבר הרבה שנים לא משתמשים בזה. אך בציון מ1 עד 10 אני נותן 11. הייתי ממליץ לקנות מיד שניה מכיון שיש ירידת ערך גדולה בשנה הראשונה כמו בכל רכב חדש.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

בטיחות זה החלק הפחות טוב אצל הלודג, מציע לראות מבחן ריסוק.

 

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה היא איך הדאצ'יה לעומת מיניואן יותר משומש שייכנס בתקציב במקום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי דאצ'יה לודג'י בנזין כבר כמעט 3 שנים, והיא די בסדר, למעט זה שנורת המצבר מצפצפת לי מדי פעם והייתי כבר 5 פעמים במוסך אך לא מוצאים מה הבעיה. אך הבנתי שזה בעיה ספציפית אצלי ולא בכל הדאצ'יה.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

×
×
  • תוכן חדש...