Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מתכוון להחליף את הרכב בחודשים הקרובים.

התקציב : 100 אלף פחות או יותר (תלוי מה התוספות שיתקבלו תמורת מחיר יותר גבוה)

הייתי בכמה סוכנויות רכב כמו הונדה, יונדאי, סקודה, מאזדה.

עד כה לא מצאתי רכב מושלם אז אשמח לתובנות מעבר למפרטים הפשוטים...

בינתיים השאלות שעלו מחיפוש וקריאה בפורמים:

פאביה: הביטוח באמת יקר משמעותית מהמתחרות? בעיות עם הגיר עדיין? אוכלת הרבה שמן בגלל מנוע TSI? בסך הכל רכב סבבה מהתרשמות.

יונדאי: רכב סביר בסך הכל מההתרשמות שלי לא כל כך אוהב את העיצוב, i20 לא הבנתי לגמרי למה מוכרים המון ממנו אולי בכלל אמינות וחלקים במחיר זול יחסית

הונדה גם נחמד אבל לא ממש אהבתי את העיצוב, אהבתי את המערכת מולטימדיה שיש לו

מאזדה: היה כמעט מושלם חוץ מהמערכת מולטימדיה שנראה קצת מיושן... יחסית לפאביה ולהונדה ואפילו ליונדאי...

אני די אוהב את הרכבים עם הפנסים של הלדים אבל הבנתי שלד מלא מגיע רק עם מזדה 3 למרות שהפנסים של המזדה 2 גם נחמדים.

יש עוד חברה מעניינת שלא בדקתי וכדאי לבדוק? קיה? טויוטה?

כמובן שהבטיחות של הרכב זה גם פרמטר חשוב שיהיה 5 כוכבים במבחני ריסוק.

כרגע נוסע על סקודה אוקטביה 2004 בסך הכל מרוצה אבל גם אני רוצה להתחדש מדי פעם.

אני כרגע רווק בלי ילדים אז לא באמת צריך רכב משפחתי, הסיבה היחידה למה כן לקחת משפחתית זה רק

נוחות יותר גדולה ואולי מחשבות לעתיד למרות שכרגע כמו שאמרתי חושב יותר על סופר מיני גם בגלל תקציב.

אני לא מחליף רכבים כל 3 שנים, הרכב הזה נמצא מאז שהיה חדש אצלי.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

מי שאכל שמן אלו מנועי ה1.8 לא 1.2.

היית בסיטרואן?

הc3 החדשה אחלה רכב, נוח בעיר, מעוצב מאוד,מאובזר עם בטיחות טובה. רמת איבזור הגבוהה עולה 100 או 96 במחיר השקה אם עדיין זה קיים. עדיתי עליה מיני מבחן מוזמן לקרוא:

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2761/סקירת-גולשים/סיטרואן-C3---מיני-מבחן-דרך

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היית בסיטרואן?

הc3 החדשה אחלה רכב, נוח בעיר, מעוצב מאוד,מאובזר עם בטיחות טובה. רמת איבזור הגבוהה עולה 100 או 96 במחיר השקה אם עדיין זה קיים. עדיתי עליה מיני מבחן מוזמן לקרוא:

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2761/סקירת-גולשים/סיטרואן-C3---מיני-מבחן-דרך

תודה רבה על התגובה,

האמת לא חשבתי על רכב צרפתי בגלל בעיות אמינות לפחות זה מה שכולם מדברים

לא יודע אם זה נכון או לא אולי סטיגמה אולי היה בעבר נכון...או שעדיין נכון? תודה

פורסם

הגיר בסיטרואן הוא יפני בכלל..

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן יסלח לי אבל באיזור של ה100K, הפיאט טיפו 5 דלתות נותנת תמורה מצוינת.

זה רכב משפחתי (לא סופר-מיני) גדול, מרווח, נוח ומאובזר היטב (בכלל זה עם בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית).

האוטומאטית מגיעה עם מנוע מעט עצל, הידנית זולה מעט יותר ומגיעה עם מנוע נהדר.

פורסם

איך השוק שלה?

יוליאן יסלח לי אבל באיזור של ה100K, הפיאט טיפו 5 דלתות נותנת תמורה מצוינת.

זה רכב משפחתי (לא סופר-מיני) גדול, מרווח, נוח ומאובזר היטב (בכלל זה עם בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית).

האוטומאטית מגיעה עם מנוע מעט עצל, הידנית זולה מעט יותר ומגיעה עם מנוע נהדר.

פורסם

מישהו יודע אם מעבר ליאריס החדשה יש עוד רכבים סופר מיני שאמורים לקבל בגרסאות חדשות?

מזדה 2 אמור לצאת חדשה? פאביה וכו' זה כבר כמה שנים לדעתי שלא הוציאו דגם מעודכן לא?

תודה

פורסם (נערך)

הפאביה זה דגם חדש וכך גם המזדה 2.

לדישות שלו בלי ילדים לדעתי הפיאט לא מציעה חבילה מעניינת.

הסיטרואן הרבה יותר זריזה,ניראית צעירה,נוחות עדיפה,מאובזרת הרבה יותר.

ב100 לפי מה שאני נמכרת הפיאט סאדן ברמת איבזור קומפורט.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

בהמשך לשרשור על הדאסטר דיזל אוטומט ב100,000₪, נראה לי שיש מקום לשקול אותה בכובד ראש.

אין מה להשוות לסופר מיני מבחינת מרווח (בפרט אם אתה יורד מאוקטביה!), צריכת הדלק תהיה כנראה טובה יותר (בטח ממזדה 2 ושות'), עבירות טובה לשטח קל, ואופציה ל5 שנות אחריות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
איך השוק שלה?

שוק? איזה שוק? :)

יוליאן, לא דיברתי על הטיפו סדאן אלא על ההאצ'בק. הוא רשם פלוס מינוס 100 וב110 הוא מקבל את ה5 דלתות שעשית עליה נסיעת מבחן. ב105 את הטורבו הידנית. המחירים לפני התמקחות.

הC3 נראית ילדותית, מגיעה עם מנוע 3 צילינדרים ואם לשפוט לפי המבחן שלך (אני לא נהגתי בה), הרכב מגיע עם מתלים רכים מדי, לא יציב במהירויות גבוהות, לא שקט ומבחינת מה שקורה בפנים, אני ממש לא התחברתי לרטרו הזה.

הטיפו, מולה, היא רכב שמקביל לC4 (וכנראה גם טוב ממנה לפי ביקורות מחו"ל), אחיזת הכביש שלה מצוינת, היא שקטה מאוד, מרווחת מאוד, נעימה מאוד לנהיגה ולמרות שהמתלים שלה הם לא צרפתיים/רכים, הם עושים עבודה לא רעה בכלל כששוב, אחיזת הכביש שלה מצוינת. לעניין האבזור, ספק רב אם ניתן להגיד שהC3 מאובזרת הרבה יותר.

אני מציע לו ללכת ולהשוות בעצמו בין שני הרכבים ואגב, גם לי אין ילדים.

לעניין הדאסטר, היא שוות בדיקה אבל הוא רוצה רכב בטיחותי והדאסטר נופלת במה שקשור לבטיחות. תכף יגיעו לכאן מגיני כבודה של הדאסטר ואמנם גם הC3 והטיפו זכו רק ל4 כוכבי בטיחות (מול מה שנגדיר, לצורך הדיון, כ4 כוכבים של הדאסטר בגירסה שמגיעה ארצה) אבל הן עשו את זה במונחים המאוד מחמירים של 2016 בעוד שהדאסטר נבחנה ב2011. לדאסטר המון יתרונות אבל הדאסטר היא לא רכב בטיחותי...

פורסם

היית בסיטרואן?

סיטרואן יהיה לך קשה מאוד למכור בעתיד, הרבה אנשים נרתעים מהרכבים האלה, אני הייתי ממליץ על פאביה שהיא בתקציב שלך עם אבזור נדיב או איביזה שתשאיר לך עודף ומאובזרת כמעט כמו הפאביה - ובעלות סחירות גבוהה יחסית.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם (נערך)

הטיפו הרבה פחות נוחה מהסיטרואן, לגבי עיצוב זה אישי לכול אחד.

מחוץ לעיר כמו שרשמתי לנהיגה דינמית הסיטרואן תהיה פחות טובה אבל לטיפו מנוע עצל. אבל בכללי הנסיעה בה לדעתי עדיפה על הטיפו גם מבחינת המושבים.וכמובן המנוע, הטיפו האוטומטית פשוט עגלה לעומת הסיטרואן.

מבחינת הרעש דווקא הסיטרואן בסדר גמור לדעתי.

לגבי המנוע עם 3 צילנדרים,הוא לא רועד כמו פיגו 107 אלא בקושי מרגישים זאת, בטח לא מהווה דיל ברייקר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם (נערך)

הC3 לדעתי היא החבילה הטובה ביותר בקטגוריה, ב90 אלף שקל מקבלים המון הרכב, עיצוב מקוריי, חסכוני, זריז, מאובזר ונוח מאד.

עריכה: יש לך גם 5 שנים אחריות.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

• תוכן חדש...