Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בועט בה בחזרה. מה זה החרא הזה מה נראה לה?

וואלה היה לי פעם ככה, ונודר יכלתי לפרק אותה, אבל בסוף ריחמתי עליה ורק צילמתי אותה:

Muscle%2Bgirl%2Bthread%2B_509c8e102ab04b53658f2326e4749487.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בועט בה בחזרה. מה זה החרא הזה מה נראה לה?

עכשיו הבנתי מה זה "ערס עם סמכות".

וברצינות - יש ברחוב שלי איזו משפחה דתית שמאפשרת לילדים שלה לרכוב על אופניים באמצע הכביש. למרות שמדובר ברחוב קטן ללא מוצא יש בכך סיכון. ויותר מכך - אחד הילדים פגע כך ברכב של בני. הערתי על כך פעם לאבי המשפחה והתגובה היתה "אלוהים ישמור" - אבל הילדים המשיכו לרכוב באותה צורה. כנראה שיש אנשים שזה החינוך שהם נותנים לילדיהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה שאסור זה לפרסם תמונות של קטינים ללא רשות הוריהם.

אתה בהחלט יכול לצלם אותה כדי להגיש תלונה במשארה או כדי שתהיה לך עדות מצולמת אם למשל תחליט להתלונן אצל הוריה.

זה לא נכון.

אסור לעשות שימוש מסחרי בלי רשות בתמונה של אדם.

אבל לצלם, באופן פרטי, במרחב הציבורי, ולפרסם, מותר לך.

מותר, בכפוף לחוק לשון הרע וחוק הגנת הפרטיות.

לשון הרע - אין. הכל אמת.

פגיעה בפרטיות - אין.

אבל... אסור לפרסם תמונה של אדם במטרה לבזותו.

ונשאלת השאלה, האם מישהו שביצע מעשה יכול לטעון שפרסום המעשה מבזה אותו כש... הוא עשה מין מעשה קלוקל/נפשע שכזה?

וצריך לזכור, צריך להוכיח ביזוי. כלומר, נזק ממשי. זה לא פשוט.

אני לא מכיר מבחנים משפטיים לביזוי קטינים, שלא קשורים לסכסוכי גירושים, אבל אני לא מכיר מישהו שתבע/זכה אחרי שפרסומו מעשה לא ראוי שעשה. אבל במקרה של קטין, שאפשר לטעון שאחריותו לא מלאה... לא יודע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
מדוע עשתה את זה?

אז יש לבת 14 חסינות מהחוק?

12-13 לפי הכותב,

ובמידה מסוימת כן.

בגדול העובדה שלא יצאת וצעקת עליה נותנת לה לגיטימציה לעשות את זה שוב בעתיד.

מצד שני אם היתה לה החוצפה פשוט לבעוט לך באוטו כשאתה יושב בפנים, כנראה שאם היית יוצא וצועק עוד היית מקבל קללות בחזרה, ואין שום דבר שהיית יכול לעשות במקרה הזה חוץ מלהתעצבן עוד יותר.

עריכה אחרונה על ידי HeroE
פורסם

לפותש השרשור .

נראה שענית לעצמך בתמונה של הפוסט מהסרט 'אני עצמי ואיירין'[emoji4]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם (נערך)

אחת השאלות הקלות פות"ש, מצ"ב אילוסטרציה:

https://www.youtube.com/watch?v=e2N3HrT0klI

(לראות עד הסוף)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זו ילדה, מסבירים לה שלא עושים. מסבירים להורים (אם בכלל אכפת להם) ממעשה וזהו. אלא אם כן, זו סתם מישהי ברחוב שבועטת.

בסך הכל רכב עם כמה פחים שקיבל מכה מילדה בת 12.

אפשר להתעצבן על כל דבר ברכב מנשיקה בין מכוניות ועד לתאונה. אבל בסך הכל הכלי הזה נועד לשרת אותנו, ולא אנחנו אותה.

פורסם

דופק לה צרחה שתעמיד אותה במקום ואומר לה להתקשר לאמא שלה ומנסה להגיע להסדר עם אמא שלה אם באמת יש נזק, כל זה במידה והיא באמת משתפת פעולה מהפחד, אם לא אז מתבאס וממשיך את היום, לפחות ניסיתי

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...