Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. יש לי תהייה קטנה בנוגע לצריכת הדלק של הרכב שלי. יש לי פורד פיאסטה ידנית שנת 2013. באופן כללי ולאחר כחצי שנה של שימוש אני מאוד מרוצה מהרכב.

בכל מקרה, אנסה להסביר את התהייה שלי:

עם תחילת הנסיעה (בערך בקילומטר שניים הראשונים), מד הדלק באוטו יורד בצורה מהירה יחסית ללא פשר. זה לא שיורד לי רבע מיכל, אבל כן באופן תמידי נרשמת תנודה נראית לעין במד הדלק. זה כאילו שהרכב נמצא בשוק בתחילת הנסיעה מה שבא לידי ביטוי בצריכת דלק גבוה יותר. בשאר הזמן צריכת הדלק מתייצבת והיא בסדר גמור.

מישהו מכיר את התופעה? המלצות איך לחקור את התופעה/להעלים אותה?

אודה לכולם מראש.

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

פורסם

שים מיכל מלא (עד שקופץ + עוד לחיצה עד שקופץ) סע כמה ק"מ (לצורך העניין נגיד 100 ק"מ שיהיה קל לספור) ואז תגיע לתחנת דלק שוב ותדלק מיכל מלא (עד שקופץ + עוד לחיצה עד שקופץ) כמות הליטר שנכנסו ק"מ לחלק לכמות ליטר נגיד 100/10 יוצא 10 ק"מ לליטר.

כעקרון המספרים יהיו שונים לפי צריכת האוטו,אני מאמין שהכל בסדר אולי פשוט המצוף במיכל עושה בעיות או סתם פסיכולוגית אצלך בראש...?!

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

פורסם

במאזדה 2014, בדיוק הפוך. החצי הראשון הרבה יותר אופטימי מהראשון. ממליץ לבצע מה שנאמר מעליי

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

גם ב-c5 2007 המצב הפוך - על רבע המיכל הראשון (לפי מד הדלק) אני נוסע את אותו מרחק של שאר שלושת הרבעים. מד הדלק הוא לא לינארי, לא לגמרי ברור לי למה, אבל אין הרבה מה לעשות בנידון. מתרגלים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

זה משהו מעצבן שאני עם הטויוטה הרבה זמן ככה... אני לא בטוח שזה לא בכל הקורולות כמו שלי אבל זה בהחלט מעצבן, התזוזה של מד הדלק היא בכל לחיצה על גז, אם תיתן גם קיק חזק אתה תראה שזה ממש יורד ומתאזן.

מצד אחד, חשש לצריכת דלק גבוהה מאוד, מצד שני אולי ככה היצרן תכנן את זה כי מאז ומעולם אני זוכר את זה.

פורסם

מה הוא שואל ומה אתם עונים. תקראו, רבאק.

אביהו, זה לא שצריכת הדלק שלך מוגברת בתחילת הנסיעה, זה שלמצוף הדלק ולשעון לוקח כמה שניות להתאפס ולהתאזן.

נסה זאת בעמידה ותיווכח.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

• תוכן חדש...