Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה P0740 - SHIFT SOLENOID A פוקוס 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן כולם

למי שזוכר עשיתי החלפה חלקית של שמן גיר ברכב שלי, מאחר והשמן הישן היה כבר שרוף. השבוע נדלקה נורית מנוע והמחשב אומר P0750, סולנויד גיר A. אני מנסה למצוא את הסולנויד הזה ללא הצלחה. אניממצליח למצוא רק באיביי, אבל אני רוצה מקורי.

יש לכם מושג מאיפה אני משיג דבר כזה?

בכל חנות חלפים אומרים לי שמחליפים גיר קומפלט ולא מתעסקים בזה. היפר חלף בתלפיות נתן לי הצעה של 1.5K לגיר קומפלט כולל מע"מ.

אשמח לקצת עזרה...

עריכה אחרונה על ידי roeibf

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם החלפת גם פילטר יכול להיות שמשכת את החוט של הסולונואיד

כדי לקנות את הסולונואיד בעצמך תנסה להתקשר לוולטקס ולראות אם יש לו למכירה הוא נמצא בתל אביב ויש לו שליח בירושלים שנמצא בתלפיות לפחות פעם בשבוע

אם אתה רוצה לפנות לבעל מקצוע תנסה לברר מחיר אצל קובי גירים

מהיפר חלף אני לא ממליץ לקנות בכלל עדיף כבר שיפוץ מלא

פורסם

אכן שוחחתי עם אריאל, בחור נחמד מאוד שהפנה אותי לשליח שלו בירושלים. המחיר מעט גבוה (185 לפני מע"מ) אבל עדיף על תיקון במוסך שרצו 1250 ש"ח לפני מע"מ.

לגבי ההחלפה - ראיתי ביוטיוב שפותחים את הקרטר, מנתקים את הקונקטור ומושכים החוצה ומכניסים את החדש.

אודה למסייעים

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש בורג בעיקרון שתופס אותו אבל לפני ההחלפה ממליץ לבדוק את ההתנגדות שלו ולהשוות לנתוני יצרן אם ההתנגדות תקינה זה יכול להיות בעיה בצמה

• תוכן חדש...